cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

10 pravila koja treba prekršiti i 10 pravila koja treba uspostaviti – Bil Kvejn

Original price was: 907.50 RSD.Current price is: 726.00 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Finesa
  • ISBN:978-86-82683-76-6
  • Broj strana :135
  • Povez: Broširan
  • Format:15x23cm
  • Pismo :Latinica

Nema na zalihama

SKU 11197 Kategorije , , Oznake ,

„10 pravila koja treba prekršiti i 10 pravila koja treba uspostaviti“ je knjiga o preduzetništvu, marketingu i ličnom rastu. Bil Kvejn nas uči kako da oblikujemo svoju sudbinu. Neki ljudi to hoće, a neki neće. Pitanje je: Hoćete li vi?

 

Dozvolite da vas nova pravila oslobode da krenete u potragu za životom u izobilju, umesto da se zadovoljavate životnim kompromisima!

 

10 PRAVILA KOJA TREBA PREKRŠITI

 

U prvoj polovini knjige autor nas podstiče da prekršimo 10 opšteprihvaćenih pravila koja je svako od nas čuo ili izrekao bar jednom u životu. Te stare fraze i pravila možda su u prošlosti bila korisna i osnovana, ali se danas više ne mogu održati. Zapravo, 10 pravila koja treba prekršiti su pravila koja nas sputavaju. Da bismo napravili zaokret u životu i oblikovali vlastitu sudbinu, MORAMO prekršiti tih deset pravila počevši ovog trenutka!

 

10 PRAVILA KOJA TREBA USPOSTAVITI

 

S druge strane, 10 pravila koja treba uspostaviti su pravila za sva vremena. Ta pravila nikada neće izaći iz mode. Kao deset zapovesti iz Biblije, 10 pravila koja treba uspostaviti su nepromenljivi, univerzalni zakoni. Ta pravila vrede u svim kulturama i za sva vremena. Svi moramo da sledimo ta pravila ili ćemo se, u suprotnom, izložiti riziku od neuspeha, isto kao što se i kapetan koji zanemaruje signale sa svetionika izlaže riziku da nasuče svoj brod na stenovitu obalu.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi