cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Alkalno-kisela ravnoteža u ishrani za idealno zdravlje Kristofer Vejsi

Original price was: 834.90 RSD.Current price is: 665.50 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Esotheria
    Broj strana: 198
    Pismo: Latinica
    Format: 14.8 x 21 cm
  • Povez: Broširan
  • ISBN: 9788689319217

Nema na zalihama

SKU 33048 Kategorija Tag

Danas, većina ljudi u organizam unosi brojnu visoko prerađenu hranu koja zakiseljava telo. Kao rezultat toga, pogođeni su zdravstvenim problemima u rasponu od manjih kožnih iritacija, hroničnog umora, bola u leđima i depresije, do artritisa, čireva i osteoropoze. Da bismo uživali u optimalnom zdravlju, telo treba balansirane količine alkalnih i kiselih supstanci. U ovom vrednom priručniku naturopat i ekspert za detoksikaciju Kristofer Vejsi pokazuje kako jednostavna promena u načinu ishrane, za vraćanje kiselo-baznog balansa, može rezultirati ogromnim zdravstvenim poboljšanjima.

Vejsi daje lagane testove za utvrđivanje nivoa kiselosti u vašem telu, te uputstva kako propisno tumačiti rezultate testa. On ne svrstava alkalnu i kiselu hranu prema njihovoj hemijskoj strukturi, nego prema njenom dejstvu na telo, istovremeno objašnjavajući da neka hrana, kao što je voće, može imati i alkalno i kiselo dejstvo, zavisno od toga ko jede voće. U ovom dopunjenom i proširenom drugom izdanju, autor nam daje najnovije informacije o pravilnoj hidrataciji i detoksikaciji, važnim alkalnim dodacima ishrani, te kako ukloniti nagomilane kiseline u telu kroz crevno čisćenje.

On takođe uvodi novi, detaljni primer alkalne detoksikujuće dijete i objašnjava kako da osmislite način ishrane najpogodniji za vaše lične zdravstvene probleme.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi