cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Ko kaže da ne možeš? Ti. – Danijel Čidijak

Original price was: 1,045.00 RSD.Current price is: 845.90 RSD. Sa PDV-om

Autor: Danijel Čidijak
ISBN: 9788660356897
Godina izdanja: 2019
Broj strana: 311
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 23 cm

Izdavač: Harmonija

Fenomen koji se od usta do usta širi čitavim svetom menjajući ljudske živote – putovanje ka vašem istinskom sopstvu i zadivljujućem potencijalu.

Želite li da promenite svoj život? Pa ko kaže da ne možete?

U životu Danijela Čidijaka pojavio se trenutak kada je shvatio da ne živi sopstvenu istinu. Posao ga nije ispunjavao, veze su ga povređivale i donosio je odluke koje nisu bile u skladu sa njegovim pravim vrednostima. Ali znao je koja je njegova prava svrha – što je dar koji svi mi imamo – i tako je započelo njegovo putovanje.

Počeo je da proučava živote uspešnih ljudi, tražio je savete duhovnih lidera i otkrio je tajne oblikovanja sopstvene sudbine. Iskustvo preobražaja svog života iskoristio je da napravi ovaj moćni vodič od sedam koraka pomoću koga ćete otkriti svoje istinsko sopstvo, posvetiti se svom životu i prevazići postojeće granice.

Danijel Čidijak se izdvaja britkom mudrošću i potpunim odsustvom jeftinih trikova, i kao takav predstavlja inspirativnog, pronicljivog i iskrenog vodiča. Njegov sistem razvoja organski se širi i već je promenio živote mnogih čitalaca. Koristeći praktične vežbe i interaktivne alatke, ova knjiga vas podstiče da postavljate teška pitanja I donosite odluke koje menjaju život, te vas na kraju dovodi do ispunjenja za kojim tragate. Spremite se da budete zaintrigirani, fascinirani i zadivljeni. Ne ovom knjigom, već sopstvenim moćima.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi