cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Lovci na oblake

Originalna cena je bila: 762.30 RSD.Trenutna cena je: 609.40 RSD. Sa PDV-om

  • Autor: Aleks Širer
  • Izdavač: ProPolis Books
  • Format: 127×200
  • Broj strana: 278
  • Povez: Broš
  • Pismo: Latinica

Nema na zalihama

SKU 28830 Kategorije ,

U svetu u kom vladaju red i pravila lovci na oblake su autsajderi i otpadnici, ali jedini dovoljno odvažni da zaplove kroz nebesa puna opasnosti u potrazi za vodom. Voda je redak luksuz, ostrva lebde po nebu, nema ni okeana ni kontinenata, a avantura i putovanja su samo za hrabre.
Kristijen ima četrnaest godina i živi na ostrvu koje pluta u vazduhu, kao i sva ostala u njegovom svetu. Bezbrojna su ostrva i bezbrojne sudbine na njima. Po nebu plivaju ribe i smrtonosne meduze, a voda je oskudna i redak luksuz. Sunce je dole, njegova svetlost daje život, ali ga i oduzima, ako ne znaš da plivaš. Da ploviš. Da jedriš. Putovanja su samo za hrabre. Samo za lovce na oblake.
Dženin je lovkinja sa ožiljcima na licu, Dženin je nova učenica u razredu, Dženin je Kristijenova inspiracija. Jer su lovci na oblake pustolovni, nezavisni i romantični, jedini dovoljno odvažni da zaplove kroz opasna nebesa u potrazi za vodom. Na jedno putovanje krenuće i Kristijen, jer je sloboda koju takvo putovanje nudi ono što je čekao otkad zna za sebe. Avantura i otkrivanje sebe, ali i sveta oko sebe, saznanje da želi da postane jedan od njih, prvi poljubac, nečiji novi ožiljci kao znak odrastanja, drukčiji ljudi i dotad neviđena bića na nebu, to je bila Kristijenova stvarnost tog leta.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi