cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Moja prva knjiga o seksualnosti – Slađana Perišić

Original price was: 1,980.00 RSD.Current price is: 1,386.00 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Broj strana: 108
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Tvrd
  • Format: 21×29.7 cm
  • ISBN: 9788679501264
SKU 22691 Kategorije ,

Draga deco i roditelji,

Pred vama je najpotpuniji ilustrovani vodič o seksualnom obrazovanju, prepun korisnih informacija, namanjen deci.

Jednostavni i jasni tekstovi, kao i zanimljive ilustracije, omogućiće vam najvažnija saznanja o seksualnom ponašanju i razvoju seksualnosti.

Seksualnost je prisutna tokom celog ljudskog života.

Deca veoma rano stiču sopstvene poglede o seksualnim odnosima, o razlikama između polova, o trudnoći… Za prirodno prihvatanje seksualnosti veoma su važni ponašanje i stav roditelja. To podrazumeva i otvorene razgovore o odnosima između polova, o ljubavi, osećanjima, odgovornosti i o zadovoljstvu.

Cilj ove knjige jeste da vam pomogne da nađete prave odgovore na pitanja vaših sinova i ćerki da biste sa njima razgovarali otvoreno o seksualnosti na sasvim prirodan način. Što prirodniji razgovor i spontano ponašanje doprineće učvršćivanju iskrenog poverenja i otvorene komunikacije.

Ova knjiga treba da stvori prostor za razgovor o seksualnosti najpre unutar porodice. Usmeravanjem deteta da razmišlja o njoj, da upozna i poštuje sebe, ali i druge. Na kraju, i da se formira kao zdrava i odgovorna osoba.

Tako se stvara povoljna klima u kojoj mladi mogu da priđu budućem seksualnom životu otvoreno i sa dovoljno korisnih informacija, a što je još bitnije – bez predrasuda i frustracija. Ovo je veoma važno u periodu puberteta kada se mora voditi računa o tome da se kod dece razvije jedna zdrava seksualnost i odgovornost povezana s njom. Na taj način vi danas utičete na odnose koje će vaše dete imati prema sebi, kao i prema budućim partnerima u budućnosti.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi