cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Grčki mitovi – Robert Grevs

Original price was: 3,245.00 RSD.Current price is: 2,360.60 RSD. Sa PDV-om

Izdavač: Miba Books

Broj strana: 762
Pismo: Latinica
Format: 22 cm
Godina izdanja: 2017.

Nema na zalihama

SKU 35340 Kategorije ,

Najveće priče svih vremena se nalaze ovde – Heraklova dela, putovanje Argonauta, Tezej i Minotaur, kralj Mida i njegov zlatni dodir, Trojanski rat i Odisejev povratak kući. Grčki mitovi su značajno i obimno delo u kome Robert Grevs maštovito i poetično pripoveda grčke mitove.

U poslednjih pedest godina, ova knjiga koja besprekorno i detaljno predstavlja grčke mitove modernim čitaocima, smatra se kao sveobuhvatna i konačna verzija.

Svojom naratorskom veštinom i pesničkim senzibilitetom, na temeljima drevne književnosti, Grevs spaja elemente svih mitova u jedinstvenu epsku i nezaboravnu priču. Knjiga je odličan izbor za one koji se prvi put upoznaju sa grčkim mitovima i može se čitati kao pripovedačko štivo, dok detaljni komentari, reference, interpretacije, varijante, objašnjenja, kao i obiman indeks pojmova, služe kao vredan akademski materijal za sve one koji traže stručan i detaljan opis bogova, heroja i neobičnih događaja koji predstavljaju kamen temeljac književnosti zapadne civilizacije.

Grčki mitovi su klasik svih klasika, riznica neverovatnih priča i vrhunsko književno delo.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi