cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Hajduci

759.00 RSD Sa PDV-om

Žanrovi: Knjige za decu

Izdavač: Kreativni centar

Broj strana: 208

Pismo: Ćirilica

Povez: Tvrdi

Format: 17 x 23.5 cm

Nema na zalihama

SKU 7703 Kategorija

Izdavač: Kreativni centar

Vesele avanture malih Nušićevih „odmetnika“ bile su i ostale omiljeno dečje štivo. „Hajduci“ kroz humor, nenametljivo, nude čitaocu jedan od najvažnijh oslonaca koji uopšte postoje – porodicu, njen red i spokoj, ali i mnoge pouke narodne tradicije. Uz hajdučku vatru pripovedaju dečaci o cvetu na steni, zašto ne biti neprijatelj sa huljama koje će i svoj rod izdati, pa onda da, ako hoćeš sebe da upoznaš, moraš sići i u neke (svoje) tamne pećine u kojima možda nađeš blago i puno toga još.
Ako se moji mali citaoci iz ove price nemaju cemu pouciti, izvesno je da ce se imati cemu nasmejati. Najviše možda meni.

Ja cu se tome njihovom smehu radovati, jer deciji smeh je najveca radost starosti… U knjizi Hajduci Brnislav Nušic opisao je nezaboravne decje igre i nestašluke koje je cinio sa svojim drugovima.Ovaj roman za decu je paradigma odrastanja i svojevrsna zbirka humorističkih novela koje nepretenciozno tvore svet čudnih hajduka koji pate zbog gladi, beže na drvo kad ugledaju magarca i plaše se mraka.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi