Veličanstveni Saturn terapeutski mit Robert E. Svoboda

520.00 RSD Sa PDV-om

  • Izdavač: Esotheria
  • Broj strana: 299
  • Povez: Broširan
  • Pismo; Latinica
  • ISBN:  978-86-7348-347-4

Nema na zalihama

SKU 12210 Kategorije , Tag

Opis

U ovoj priči možete neposredno da doživite isceljujuću moć jednog od najvažnijih svetskih mitova. Pripovedanje mitskih priča uvek je predstavljalo moćan oblik lečenja, isceljujući ljude suočene sa nedaćama. „Veličanstveni Saturn“ je jedan takav terapeutski mit, pričan i prepričavan tokom mnogih vekova. Preuzet iz istočnoindijske vedske tradicije, on veliča planetu Saturn, koja personifikuje vreme, ograničenja, gubitke, i sve vrste nevolja, ali i razmatra drevne strategije za ublažavanje i menjanje Saturnovog uticaja, čiji jak i često neprijatan uticaj doživljava svako od nas tokom scog života.

Ova knjiga predstavlja klasičnu povest o Saturnu i jasan pogled na kosmologije iz koje priča potiče.Doktor Svoboda hrani duhovnu maštu svojih čitalaca, uranjujući ih u moćni, preobražavalački univerzum indijske mitske vizije. On nam, unutar horizonta drevne hinduističke astrologije, pruža priliku da se upustimo u bitna pitanja života i sudbine, ljubavi i sukoba, uspeha i poraza, na nove, oslobodilačke načine.

Nijedan autor današnjice ne pruža nam verodostojnije samu srž te duboke, mudre tradicije. Ova knjiga se svesrdno preporučuje svakome ko teži da ujedini duhovnost sa složenostima svakodnevice.

Dostupno u:

Leo Commerce online prodavnici
Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!