cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Pećina drevnih Lobsang Rampa

Original price was: 834.90 RSD.Current price is: 665.50 RSD. Sa PDV-om

Ovo je knjiga o okultnom, ali i o moćima Čoveka.

  • Izdavač: Esotheria
  • Broj strana: 185
  • Pismo: Latinica
  • ISBN: 9788673485164
  • Format: 14.8 x 21 cm

Nema na zalihama

SKU 33033 Kategorija

Ona je plod dugog života, vaspitanja i znanja sakupljenog u većim tibetanskim lamaserijima. To je znanje, koja su podučavali Ljudi iz davnine i zapisano je u egipatskim piramidama, visokim hramovima Anda i u najvećoj riznici okultnog znanja na svetu – na visoravnima Tibeta.
Monasi ulaze u podzemni hram da sretnu Učitelje Univerzalne Mudrosti u Dvoranama Zapisa Akaše. Dok su duboko unutar Zemlje, otkrivaju im se fascinantni susreti drevnih svemirskih posetilaca, izgubljenih civilizacija, naprednih gravitacionih brodova… i mnoga druga znanja koje je čovečanstvo zaboravilo.

Jedna od njih su i duhovi prirode, koji na zapadu opstaju još samo kao vile u bajkama, u koje se ne veruje.
Ova knjiga je Rampina najuzbudljivija avantura i primljena je sa velikim oduševljenjem među njegovim čitaocima širom sveta. Jer iza prevoja Himalaja, skriva se sve-videća, sve-znajuća moć i prosvetljenje. Ovde je Rampa putovao Stazom samo-svesnosti, do tih drevnih čuvara mudrosti – gde su Lame učile značenje života i smrti, tamo gde su misteriozne veze mozga i uma, tajne hipnotizma, telepatije, vidovitosti i reinkarnacije deo svakodnevnog života.
Ovde Rampa takođe razotkriva moći, ali ne za zloupotrebu, jer moć vrhovnog prosvetljenja i univerzalnog znanja se jedino nudi odabranima, onima uvedenim u čudni i uzbudljivi svet… PEĆINE DREVNIH!

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi