cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Emocije i lečenje u energetskom telu Robert Henderson

Original price was: 1,452.00 RSD.Current price is: 1,161.60 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Esotheria
  • Broj strana: 296
  • Pismo: Latinica
  • Format: 14.8 x 21 cm
  • Povez: Broširan
  • ISBN: 9788689319200

Nema na zalihama

SKU 33057 Kategorija Tag

U ovom izuzetnom vodiču kroz suptilnu energiju i njenim odgovarajucim fizičkim manifestacijama, Robert Henderson otkriva da su neprijatnost i bol koje nosite u svom fizičkom telu vezani za energije života koji ste proživeli.

Autor objasnjava da postoje osam tipova suptilne energije – Emocionalna, koja je nosilac besa, straha, ljubavi i drugih emocija, Mentalna, koja utiče na oblike ponašanja, na mišljenje, na delovanje i na pamćenje, Spiritualna, koja utice na intuiciju, inspiraciju i transcendentalna stanja, Seksualna, koja utiče na kreativnost, spontanost i uzbuđenje, Ambijentalna, koju provocira stres na poslu, tenzije u kuci i drugi spoljni faktori, Interpersonalna, koja dolazi od međusobnih odnosa sa porodicom, ljubavnicima i prijateljima., Nasledna, energija nasleđena iz života vaših roditelja do trenutka vašega začeća i Karmička, energija vaših prethodnih života.

Autor detaljno objašnjava kako su te energije uvučene u čakre, i kako patnja, akutne emotivne traume ili dugotrajni stres, prouzrokuju prikupljanje negativne energije u energetskom telu slično naslagama masnoće. Naše fizičko telo reaguje na blokiranu energiju i dovodi do fizičkih stanja kao što su slabi članci, problem sa varenjem, hroničan bol, neprekidna napetost u predelu na primer ramena. Autor istražuje 30 specifičnih fizičkih bolesti, predstavljajući energetsko poreklo svakog stanja, tačnu poziciju odgovarajuće blokirane energije, i koji su meridijani, čakre i tačke pritisnuti. Daje temeljiti prikaz seksualne energije i objašnjava kako usmeravati blokiranu energiju koja se oslobađa u toku joge ili masaže.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi