cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Dar disleksije Ronald D. Dejvis

Original price was: 1,210.00 RSD.Current price is: 950.40 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Finesa
  • ISBN:86-82683-40-7
  • Broj strana :240
  • Povez: Broširan
  • Format:15x23cm
  • Pismo :Latinica

Nema na zalihama

SKU 3541 Kategorija Tag

Razumite prirodu disleksičnih osoba i naučiti da prepoznate potencijalnog genija.

Šta je disleksija? U osnovi disleksije je perceptivni talenat koji može da se suoči sa izazovima prilikom čitanja, pisanja ili fokusiranja pažnje. Ali, disleksija sa sobom nosi neverovatan dar.

Neke disleksične osobe su iskoristile svoj talenat i postigle izuzetne rezultate u svojim oblastima intelektualnog rada kao što su Leonardo da Vinči, Albert Ajnštajn, Volt Dizni ili Tomas Edison i to ne UPRKOS, nego ZBOG disleksije!

Njihov mozak radi na drugačiji način i uobičajene obrazovne metode – dril, intenzivno učenje – ne ostavljaju dovoljno prostora za njihov pun potencijal. Stoga su često optuživani da se ne trude dovoljno, da su lenji i nezainteresovani, neznalice, a istina je da je neznanje u onima koji ih mentorišu.

Nameće se imperativ roditeljima, nastavnicima i učiteljima da podignu svest o šta je to disleksija, disgrafija, diskalkilija te da pomognu njihov pun potencijal, a ne obratno. Otkriće „Dara Disleksije“ je revolucionarno, jer pruža dubinski uvid u ljudsku prirodu i omogućava nam da razumemo i rešimo probleme dece sa disleksičnim simptomima, što do sada nije bilo moguće.

Ronald D. Dejvis će vam pomoći da razume prirodu disleksičnih osoba i naučiti vas da prepoznate potencijalnog genija.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi