cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Zavoli bolest svoju – Valerij Sinjeljnjikov

Original price was: 1,320.00 RSD.Current price is: 924.00 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Broj strana: 384
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Brosiran
  • Format: 150mm x 230mm
  • ISBN: 9788688493109

Zavoli bolest svoju – autor Valerij Sinjeljnjikov

Šta je bolest? Odakle ona dolazi? Zbog čega je naš podsvesni um stvara? Koji su glavni zakoni samoisceljenja?

Ovo su neka od najvažnijh pitanja na koja u svojoj knjizi Zavoli bolest svoju odgovara dr Valerij Sinjeljnjikov, lekar, psihoterapeut i homeopata sa Krima. Svojim knjigama koje su prodate u više od 8.000.000 primeraka, dr Sinjeljnjikov je stekao ogromnu popularnost u Rusiji zahvaljujući tome što je uspeo da svoj “novi model medicine” predstavi na lako razumljiv i pristupačan način. Uz pomoć njegovih isceliteljskh metoda, jedinstvenih po svojoj jednostavnosti i efikasnosti, na hiljade ljudi uspelo je da ozdravi i upozna radost življenja i osećaj blagostanja.

Zahvaljujući ovoj knjizi, saznaćete kako da naučite da koristite snagu svoje podsvesti da biste oprostili, oslobodili se osećaja krivice, izašli na kraj sa depresijom i tugom, rešili se ljubomore i zavisti i svih ostalih negativnih osećanja i samim tim se iscelili od mnoštva oboljenja i postali celovitija i srećnija osoba.Uzroci bolesti ne nalaze se skriveni izvan čoveka, već u njemu samom. Svaki čovek sam sebi stvara bolest. Spoljašnji faktori, kao što su ishrana, infekcije i vremenske prilike, predstavljaju samo osnovu za nastanak bolesti. Postoji nešto dublje u čoveku što izaziva nastanak oboljenja.
Iz predgovora:

Poštovani čitaoče! Ova knjiga je rezultat mojih istraživanja, koja sam otpočeo još kao student medicinskog fakulteta. Ona će vas upoznati sa najdubljim uzrocima oboljenja ljudskog organizma, pomoći će vam da samostalno otkrijete uzroke i da se iscelite bez lekova, kao i da sprečite bolesti.
Na fakultetu su me, kao budućeg lekara, učili da je za izlečenje bolesnika potrebno naći uzrok oboljenja i otkloniti ga. Međutim, za svih šest godina studiranja na fakultetu i za dve godine stažiranja meni nikako da saopšte uzroke nastanka bolesti. Shvatio sam da ih zvanična medicina prosto ne zna. Ona ih traži. I to već odavno. Ali ih još nije našla. I tako dolazi do paradoksa! S jedne strane, da bi se bolesnik izlečio, potrebno je znati uzroke nastanka bolesti i otkloniti ih, a s druge strane – medicina sa ovim uzrocima nije upoznata. Ispostavlja se da zvanična medicina ne otklanja bolesti. Ona prosto olakšava patnje bolesnika…

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi