cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Moć dečjeg uma – Lana Izrael, Toni Buzan

Originalna cena je bila: 726.00 RSD.Trenutna cena je: 569.80 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Finesa
  • ISBN:86-82683-05-9
  • Broj strana :97
  • Povez: Broširan
  • Format:15x23cm
  • Pismo :Latinica

Nema na zalihama

Ova knjiga na lak,zabavan i jednostavan način uvodi u svet izvanrednog pamćenja i kreativnog razmišljanja. Usvojivši ove tehnike shvatićete da bolje ocene više ne zahtevaju mnogo učenja.

Ovo je čarobna knjiga za svu decu od 7 do 107 godina. Ona ih na lak, zabavan i jednostavan način uvodi u svet izvanrednog pamćenja i kreativnog razmišljanja.

U saradnji sa tada još devojčicom, Lanom Izrael, Toni Buzan je u ovoj knjizi prezentovao revolucionarni metod učenja i razvoja kreativnosti na bazi svojih, već svuda poznatim, mapama uma.

Ova knjiga je vanvremenska, a uštedeće vam mnogo sati učenja: tako što ćete na nastavi moći da mnogo efikasnije i kreativnije hvatate beleške, kod kuće ćete, uz pomoć metoda iz ove knjige, mnogo lakše pripremiti usmeno odgovaranje, pisaćete bolje domaće i pismene zadatke, i fantastično ćete se pripremiti za prijemne/maturske ispite!

Osim toga steći ćete alate za efektivnu analizu pesama, priča i romana koje obrađujete kroz lektiru. I poslednje, ali ne najmanje bitno – naučićete kako da pobedite tremu i da u svim školskim aktivnostima nastupate sigurno i spontano.

Bolje ocene više ne zahtevaju mnogo učenja!

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi