cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Dosije bivše – Roven Dejvis

165.00 RSD Sa PDV-om

Astrološki vodič kroz njegove bivše ljubavne strasti

  • Izdavač: Leo commerce
  • Broj strana: 212
  • Povez: Broš
  • Format: 160mm x 160mm
  • ISBN: 978-86-7950-067-0

Nema na zalihama

SKU 13969 Kategorije , , , Tag

     Kako izlazite na kraj sa ostacima njegove bivše veze koji se provlače kroz vašu sadašnju? Znanje koje možete da steknete proučavajući astrološki znak njegove “bivše“, otkriće vam njenu ličnost, karakter i vrstu “hemije“ između vas dve. Nudimo vam jasne i upotrebljive savete za rešavanje problema sa svim vrstama “bivših“. Naučite da ignorišete taktiku zastrašivanja jednog Ovna, ne nasedajte na emocionalne drame jedne Ribe…i budite uvek spremni da prozrete nameštaljku jedne Vodolije u pokušaju da povrati svoju izgubljenu ljubav. Nemojte dozvoliti budalaštinama njegove “bivše“ da unište nešto , što bi moglo biti otelotvorenje kvalitetne i stabilne veze.

Otkrijte zašto njihova veza nije uspela i kako vaša može uspeti. Svi znaju koliko bivše veze mogu biti naporne. Koristeći osnovne principe astrologije, možete jasnije videti šta vas očekuje ukoliko se nađete u situaciji koja uključuje i nečiju bivšu vezu. Neke “bivše“ će praviti probleme a neke će samo pokušati da ponovo zainteresuju izgubljene partnere. Kroz astrologiju ćete otkriti gde su granice do kojih bi neka osoba išla u pokušaju da uništi novu vezu svog bivšeg partnera. Pojedine osobe bi čak išle dotle da ozbiljno povrede i njega i njegovu novu ljubav.

Postoji jedna osnovna crta, zajednička za sve astrološke znake, koja se može prepoznati kod svih “bivših“: Nagon za samoodržanjem koji obuhvata ego, društveni status i samopoštovanje. Raskid može biti veoma težak za obe strane, bez obzira na to ko je koga ostavio, pa je zato malo onih koji su ostali u prijateljskim odnosima sa svojim bivšim ljubavnicima. Negativne emocije koje obavijaju raskid zajednice – bilo da je zajednica bračna, seksualna ili romantična – automatski se projektuju na one koji su uzrok raskida, a pogotovu na one osobe koje su emocionalno zainteresovale partnera koji napušta zajednicu. Takva situacija jednostavno primorava ljude, koji nemaju ništa sa raskidom prethodne veze, da se uhvate u koštac sa vrlo neprijatnim problemima.

Zbog razlika u misaonom procesu između muškaraca i žena, kao i u osetljivosti za prijem tananih signala u komunikaciji bez reči, muškarac jednostavno ne shvata šta se dešava i ne može da pomogne svojoj novoj devojci da razreši probleme koji izranjaju iz njegove bivše veze. Astrologija to može.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi