cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Rok biografije – Komplet

1,815.00 RSD Sa PDV-om

 

 

Izdavač: Sezam Book

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Rok biografije – Komplet

Moja ljubavna priča – Tina Tarner

TINA TARNER – večita kraljica rokenrola i živa legenda – priča pravu priču o svojoj blistavoj karijeri i složenom ličnom životu u ovim zanimljivim memoarima koji se ne ispuštaju iz ruku.

Od mladosti u Netbušu u državi Tenesi, preko uspona do slave uz Ajka Tarnera, do njenog fantastičnog uspeha osamdesetih i kasnije, Tina iskreno preispituje svoju ličnu priču – iskušenja, dostignuća, i sve ono između. Govori o godinama rada rame uz rame sa najvećim imenima u svetu muzike – Mikom Džegerom, Kitom Ričardsom, Dejvidom Bouvijem, Bijonse – i piše o tome kako je neočekivano upoznala ljubav svog života 1986. godine i kako se udala za njega dvadeset sedam godina kasnije. Kako Tina kaže, „Ponekad nam se najveća sreća u životu ukaže onda kada smo u stanju da je cenimo“. Suočena s nizom zdravstvenih problema i porodičnih tragedija koje su je zadesile u poslednjih nekoliko godina, Tina se osvrće na svoj neverovatan životni put, pronalazeći smirenost i svrhu čak i u najmračnijim trenucima.

Moja ljubavna priča je snažna i nadahnjujuća priča o ženi koja je bila dovoljno odvažna da razbije svaku prepreku koja joj se našla na putu. Stavljajući u centar pažnje Tininu upečatljivu mešavinu sirovosti, energije, srca i duše, ovi memoari opčinjavaju i pokreću jednako kao i ma koji od njenih najvećih hitova.

Queen – Fredi Merkjuri

„Bio sam Fredijev glavni kuvar, perač sudova, konobar, batler, sekretar, čistač …. i na kraju negovatelj“, piše Piter Friston. „S njim sam proputovao ceo svet, bio uz njega kroz uspone i padove…. bio sam u ulozi telohranitelja kada je trebalo i na kraju, naravno, ostao sam jedan od onih koji su ga negovali.“ Piter Friston je bio lični asistent Fredija Merkjurija tokom poslednjih dvanaest godina njegovog života. Živeo je sa njim u Londonu, Minhenu i Njujorku i bio uz njega kada je umro.

 

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi