cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Knjiga o spoznaji – OSHO

Originalna cena je bila: 858.00 RSD.Trenutna cena je: 643.50 RSD. Sa PDV-om

Pronađite svoj put ka slobodi

 

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Broj strana: 232
  • Povez: Brosiran
  • Format: 150×230 mm
  • ISBN: 86-86909-60-3

Na zalihama

Pronadite svoj put ka slobodi,  poručuje nam jedan od najinspirativnijih duhovnih ucitelja našeg vremena. Vi niste odgovorni nijednoj naciji, nijednoj crkvi, nijednom Bogu. Vi ste odgovorni samo za jednu stvar, a to je samo-spoznaju. Čudesno je to da, ako uspete da ispunite svoju dužnost, moći ćete da ispunite druge dužnosti s lakoćom.

Onog trenutka kada saznate vlastito biće, vaš pogled na svet će se iz korena promeniti. Vaš stav prema životu pretrpeće radikalne promene. U vama će se javiti osećaj odgovornosti – ali ne osećaj kao da bi nešto trebalo uraditi, niti osećaj kao da se neka obaveza mora ispuniti, već osećaj radosti što to činite. Put koji vodi ka slobodi pun je pitanja i nesigurnosti.

Da li je moguće da zaista znamo ko smo? Da li naš život ima svrhu, ili je rezultat puke slučajnosti? Čemu bi trebalo da doprinesemo? Šta bi trebalo da postanemo, stvaramo, a šta da delimo? Osho, jedan od najprovokativnijih mislilaca našeg vremena, u svom delu Knjiga o spoznaji, pruža mogućnost razumevanja sveta i samog sebe na nov i radikalan način.

U ovom izuzetno inovativnom delu, Osho ukazuje na čvorove straha i nesporazuma koji nas ograničavaju, olabavljuje ih i na kraju pomaže u njihovom odvezivanju – ostavljajući nam slobodu da pronađemo i stvorimo sopstveni put ka slobodi.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi