cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Čovek koji je voleo galebove – OSHO

Original price was: 1,122.00 RSD.Current price is: 841.50 RSD. Sa PDV-om

U knjizi Čovek koji je voleo galebove Osho raspravlja o najvažnijim pričama i najmudrijim parabolama zena, taoizma, hrišćanstva i judaizma Žanrovi: Popularna psihologija, Filozofija,Ezoterija Izdavač: Leo Commerce Broj strana: 204 Pismo: Latinica Povez: Mek Format: 150×230 mm Godina izdanja: Septembar, 2010 ISBN: 9788679501042

Na zalihama

Čovek koji je voleo galebove – autor OSHO

U knjizi Čovek koji je voleo galebove Osho raspravlja o najvažnijim pričama i najmudrijim parabolama zena, taoizma, hrišćanstva i judaizma. Osho, majstor pripovedanja, tumači predanja i primenjuje ih na probleme modernog načina života. Dragocene lekcije koje saopštava ostaju bezvremene i univerzalne. Ove priče podstiču na meditaciju; osmišljene su tako da se prepričavaju i proučavaju uvek iznova i da se, svakim novim čitanjem, otkrivaju njihova nova značenja. Ideje i teme:

• Uzaludnost potrage za srećom

• Putovanje od straha do slobode

• Zen pristup smrti i umiranju

• Izuzetna mudrost nevinosti

OSHO je jedan od najprovokativnijih i najinspirativnijih duhovnih učitelja dvadesetog veka. Poznat je po svom revolucionarnom doprinosu nauci o unutrašnjem preobražaju. Uticaj njegovog učenja neprekidno raste i dopire do ljudi svih starosnih doba u svim zemljama sveta.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi