Nikad se ne opraštaj – Mark Entoni

277.20 RSD Sa PDV-om

Iscelite bol zbog gubitka uz pomoć s druge strane

 

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Broj strana: 220
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broširan
  • Format: 23 cm

Na zalihama

Izuzetno uverljiva, utešna i inspirativna za ljude iz svih područja života i svih veroispovesti, ova knjiga nudi istinsko isceljenje kroz prihvatanje poruka nade s druge strane.

Svi mi patimo kada doživimo gubitak voljene osobe. Pružajući vam ohrabrenje, ova knjiga će vas voditi na vašem putovanju kroz tugu i podsticati vas dajući vam dokaze o postojanju života posle smrti.

Mark Entoni se bavi advokaturom više od 20 godina, a istovremeno je i nadareni medijum koji je radio sa hiljadama klijenata. U ovoj knjizi on iznosi upečatljive istinite priče o kontaktu s duhovima i prenosi njihove poruke ispunjene praštanjem, zahvalnošću i prihvatanjem. Što je još izuzetnije, i vi sami ćete biti u stanju da prihvatite i uspostavite kontakt s duhovima svojih voljenih.

„Ovoj dubokoj i emotivnoj knjizi suđeno je da postane klasik u oblasti metafizike.“Džojs Keler, autorka knjige Sedam koraka do nebesa (Seven Steps to Heaven)

„Prosvetljujuće putovanje kroz suočavanje s bolom zbog gubitka i otkrivanje duhovne obnove. Moje najtoplije preporuke ovoj knjizi.“
Džefri A.Vonds, autor knjige Druga se vrata otvaraju (Another Door Opens)

Advokat koji je diplomu stekao na Univerzitetu Oksford i medijum, Mark Entoni redovno se pojavljuje kao gost u radio-emisijama u Sjedinjenim Državama, a i stalni je pravni konsultant emisije vesti televizijske stanice „Foks“. Radeći sa klijentima kao savetnik, Mark kombinuje svoje intuitivne sposobnosti sa pravničkim iskustvom. Živi na Floridi.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi