Joga i vi - Ester Majers

792.00 RSD Sa PDV-om

  • Izdavač: Babun
  • ISBN:987-86-83737-27-7
  • Broj strana :248
  • Povez: Broširan
  • Format:18,5 x 21 cm
  • Pismo :Latinica

Nema na zalihama

SKU 1084 Kategorije , , Oznake ,

Opis

Bilo da ste na početku svog druženja sa jogom, da joj se vraćate, ili pak želite da proširite svoju redovnu praksu, Joga i vi je štivo od neprocenjive vrednosti u tom vašem nastojanju. Ester Majers, jedan od vodećih učitelja joge u Kanadi, stavlja vam na raspolaganje svoje tridesetpetogodišnje iskustvo kako bi vam pomogla da integrišete ovu drevnu mudrost u svoj život.

Uz pomoć postupnih uputstava za više od hiljadu položaja, uz obilje fotografija i crteža, Joga i vi vas vodi kroz postupke opuštanja i disanja uključujujući napredne i komplikovane položaje. Knjiga obiluje korisnim savetima i uputstvima, nudeći mnoštvo ideja za prilagođavanje položaja vašim potrebama i sposobnostima. Uključene su i prakse za poklonike svih nivoa.

Joga i vi vas uči:

◆ da se opustite i postanete svesni svog tela

◆ da umirite svoj um

◆ da umanjite i otklonite stres

◆ da poboljšate svoju razgibanost i mišićni tonus

◆ da uvećate svoj energetski potencijal

◆ da prilagodite svoju praksu joge sopstvenim potrebama i životnom stilu

Ester Majers je vežbala jogu trideset pet godina. Njen način obuke, organizovanost i senzitivnost su je učinili vodećim učiteljom joge u Kanadi. Majers ima svoj studio u Torontu, a drži kurseve i u Severnoj Americi i Evropi. Učitelj joge je više od dvadeset godina.

Dostupno u:

Leo Commerce online prodavnici
Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!