Spontano lečenje uverenja – Greg Brejden

475.20 RSD Sa PDV-om

Razbijanje paradigme lažnih ograničenja

 

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Broj strana: 220
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broš
  • Format: 15×23
  • Godina izdanja: 2014.

Sve veći broj naučnih dokaza ukazuje na to da univerzum radi na principu ogromnog kompjutera smeštenog u svesti. Isto kao što svaki kompjuter koristi jezik prilikom dolaženja do rezultata, kompjuter svesti univerzuma koristi naše iskustvo verovanja da „govori“ onome od čega su svet i naša tela napravljeni. Sada je više nego ikada neophodno da uvidimo da se sve od DNK naših tela do uspeha naših veza i mira u svetu zasniva na onome u šta verujemo, na načinu na koji razmišljamo o sebi.

Naši preci koristili su čuda kada su hteli da promene svoja uverenja. Danas u tu svrhu koristimo nauku. Ova knjiga nudi i jedno i drugo – čuda koja otvaraju vrata moćnom novom načinu sagledavanja sveta i nauku koja nam govori zašto su čuda moguća – otkrivajući zašto nas „zakonima“ fizike i biologije ne ograničavaju; kako da govorimo kvantnim jezikom lečenja, mira, izobilja i promene; i kako da napravimo jednostavan pomak u uverenju, koji nas katapultira izvan ograničenja prošlosti.

Kada postanemo svesni ovih otkrića koja menjaju život i istinskih čuda u životu moramo da promenimo i način na koji razmišljamo o sebi. Za lečenje je ključno da shvatimo šta je to uverenje i kako ono deluje. Greg Brejden je više od dvadeset godina pokušavao da shvati kako bi to mogao da uradi. Pridružite mu se. Podeliće s vama ono do čega je došao i ujedno nas poziva da živimo izvan paradigmi lažnih granica!

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi