cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Duša liderstva – Dipak Čopra

Original price was: 858.00 RSD.Current price is: 643.50 RSD. Sa PDV-om

Iskoristite svoj potencijal za izuzetnost

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Broj strana: 172
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Brosiran
  • Format: 23 cm
  • ISBN: 9788679503848

Duša liderstva – Dipak Čopra

Liderstvo je najsudbonosniji izbor koji čovek može da napravi ‒ to je odluka da se iziđe iz tame na svetlost.
Autor bestselera i duhovni lider Dipak Čopra poziva vas da postanete vrsta lidera koja je danas najpotrebnija: lider sa vizijom koji je u stanju da ostvari tu viziju. Čopra je podučavao liderstvu direktore i ostale vrhunske menadžere osam godina, a put skiciran u Duši liderstva primenjiv je na svaki posao, ali isti ti principi bitni su i u svakoj zajednici i oblasti života, od porodice i doma do škole, božje kuće i komšiluka. „Na najdubljem nivou“, piše Čopra, „lider je simbolična duša grupe.“Jasnim, praktičnim koracima, on vas vodi kroz presudne veštine navedene u akronimu L-E-A-D-E-R-S:
L = Look and listen (gledaj i slušaj)
E = Emotional bonding (emocionalno vezivanje)
A = Awareness (svesnost)
D = Doing (delovanje)
E = Empowerment (osnaživanje)
R = Responsibility (odgovornost)
S = Synchronicity (sinhronicitet)
Pošto utvrdite profil vlastite duše i suštinske vrednosti koje želite da razvijete, možete koristiti ovih sedam veština kako biste dozvolili svom potencijalu za izuzetnost da se pokaže. Samo sa nivoa duše, tvrdi Čopra, stvaraju se veliki lideri. Kada se jednom uspostavi ta veza, na raspolaganju vam je neograničeni pristup najvažnijim kvalitetima koje lider može da ima: kreativnosti, inteligenciji, moći organizacije i ljubavi.
Duša liderstva cilja da ispuni najkritičniju prazninu u savremenom životu, nedostatak prosvetljenih lidera. „I vi možete biti takav lider“, obećava Čopra. „Put pred vama je otvoren. Od vas se jedino zahteva da naučite da slušate svog unutrašnjeg vodiča.“ U ovom jedinstvenom priručniku pokazano vam je kako da upravo to uradite, rečima koje su ujedno i praktične i nadahnjujuće. Budućnost se razmotava upravo u ovom trenutku, i svi mi, ovde i sada, možemo izabrati da budemo njeni predvodnici.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi