cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Moć govora – Brajan Trejsi

Original price was: 1,089.00 RSD.Current price is: 855.80 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Finesa
  • ISBN:978-86-82683-86-5
  • Broj strana :164
  • Povez: Broširan
  • Format:15x23cm
  • Pismo :Latinica

Nema na zalihama

Pripremite se, budite izvanredni i uverljivi – neka se vaš govor prepričava!

Svi bismo želeli da se naši govori više slušaju i bolje pamte, neki iz profesionalnih, a drugi iz ličnih razloga.

Tokom dugog niza godina, Brajan Trejsi je proučavao tehnike najboljih govornika na svetu. Uspeo je da prepozna i otkrije njihove tajne koje su se vremenom potvrdile u praksi, a koje vi možete da koristite da održite upečatljive govore, promocije, predavanja i prezentacije.

Pripremite uverljiv govor, bilo na neformalnom sastanku ili pred grupom ljudi. Trejsi kroz celu knjigu podstiče i neguje vaš stil, nudeći vam drugačije pristupe kako biste omogućili svoj pun izražaj. On će probuditi vaše samopuzdanje, učiniti da se opustite pred publikom i naučiti kako da do kraja održite pažnju.

Takođe će vam skrenuti pažnju na značaj govora tela i na veoma jednostavan način objasniti kako da napravite upečatljive prelaze sa jedne tačke na drugu i kako da završite govor za pamćenje.

Ova knjiga prevazilazi osnovne principe govorništva, upućujući vas u najmoćnije tajne impresionaranja publike, omogućavajući vam ne samo da efikasno komunicirate, već i da isto tako menjate mišljenja drugih o temama koje su suštinski važne za vaš uspeh.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi