cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Asjina pravila – Asja Raines

Originalna cena je bila: 242.00 RSD.Trenutna cena je: 174.90 RSD. Sa PDV-om

Lekcije o ljubavi izgubljenoj i nađenoj

 

  • Izdavač: Leo commerce
  • Broj strana: 244
  • Povez: Broš
  • Format: 135mm x 205mm
  • ISBN: 978-86-7950-034-2

Sa svojevrsnom razboritošću i nepopustljivom iskrenošću, Asja Raines je napisala jednu divnu životnu priču od koje zastaje dah.

Asjina pravila vode čitaoce na putovanje sa jednom odvažnom Letonkom od njene mlađane zrelosti u osiromašenoj i ugnjetenoj otadžbini do obećanog novog života i trajne ljubavi, polovinu zemljine kugle odatle, u Americi. Daleko od bajkovitosti iz njenih snova, njeno putovanje je hodočašće koje stavlja na probu krajnje granice njene izdržljivosti, ličnosti, ljubavi i strpljenja.

Povodeći se za svojim srcem, Rainesova pati ophrvana nepromišljenošću svog muža i njegovom otkačenom ljubavlju. Kada u obrtu sudbine pokušava da nađe sreću, ponovo biva ostavljena slomljenog srca. Svaki put poverujemo da je ljubav propala. Nepokolebljiva upornost Rainesove, snaga njene ličnosti i nekoliko neobičnih zaokreta sudbine ponovo joj združeni pružaju utehu i nadu. Sa svakim od tih zaokreta ona nauči lekciju koja uobličava njeno postojanje.

Rainesova nam prenosi svoje  lekcije – Asjina pravila – govorom u kojem odzvanja osećajnost i čestitost. Od radosti zbog prvog poljupca ljubavnika, preko nasilja verske diskriminacije, do pustoši muževljevog verolomstva, Rainesova pripoveda jednu za drugom zadivljujuće priče o ljubavi, patnji, obnovi i čvrstini. Asjina pravila nas uče da ne odbacujemo svoje nagone. Asjina pravila nas uče da čujemo druge, a onda da postupimo na sopstveni način.

Asjina pravila nas uče da budemo slobodni u ljubavi. Ovo nezaboravno delo pružiće oslonac vašem duhu i ponegovaće vam dušu.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi