cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Šamanizam za početnike – Džejms Endredi

Original price was: 990.00 RSD.Current price is: 297.00 RSD. Sa PDV-om

Očaravajući novi pogled na drevnu duhovnu tradiciju.

 

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Broj strana: 200
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broširan
  • Format: 15 x 23 cm
  • ISBN: 9788679503596

Nema na zalihama

Iscelitelji i vizionari, nalazači hrane i prizivači kiše – kao posrednici između fizičkog i duhovnog sveta, šamani su tokom više od 40.000 godina igrali ključnu ulogu u ranim kulturama. Ali bezvremena mudrost šamana može nam pomoći i u izazovima s kojima se danas susrećemo.

Džejms Endredi istražuje šamanske staze širom planete i govori o oruđima, ritualima i verovanjima koja su uvrežena u većini tradicija. Otkrićete kako se šamani biraju, kako postaju šamani i kako uspostavljaju vezu sa životinjama moći, precima i ostalim žiteljima duhovnog sveta.

Uz mnoštvo priča iz ličnog iskustva Endredi nudi uvide drugih stručnjaka na ovom polju, poput Mirče Elijadea, Majkla Harnera i Holgera Kalvajta, kao i domorodačkih šamana kroz istoriju.

Šamanizam za početnike u zaključku daje promišljen i snažan pogled na to kako praktikovanje šamanizma može vratiti ravnotežu i mir u naše živote i na celu zemlju.

Džejms Endredi (Arizona) praktikuje šamanizam više od dvadeset pet godina. Izlagao je na Međunarodnoj konferenciji o šamanizmu i pojavljivao se na kanalu Histori. Posetite ga na www.jamesendredy.com.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi