cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Kako do prirodnih znanja i čistog razuma – Nenad Janjetović

1,999.00 RSD Sa PDV-om

Izdavač: Leo Commerce
Broj strana: 395
Povez: Tvrd
Pismo: Ćirilica
ISBN: 978-86-7950-472-2

Ambicija autora je da život i sve što spada u život, zdravlje, bolest, sreća, nesreća, pa i sama priprema za smrt, objasni Božjim zakonima, potpuno se razlikuje od pristupa tom problemu od lekara oficijalne medicine. Ova knjiga je razmeđi između Religije i Medicine. Autor ne negira zvaničnu medicinu, ali se nijednog trenutka ne odriče Tvorca i njegovih zakona, od prirodne Tvorčeve farmaceutske fabrike, od cveta, ploda, lista, melema, masti…
Nenad bolest, koju naziva slabost, unikatno posmatra, a lečenje naziva iscjeljenje, pa čak i samoicsjeljenje, uz skromnu, malu pomoć iscjeljitelja.
Autor opominje čoveka da je krajnje vreme, pre nego što sve upropasti svojim veštačkim i đavolskim sistemima, pre nego što uprapasti i biljni i životinjski svet na Zemlji, da pogleda u nebo.
Nebo je najveća knjiga.
Nenad upozorava da se sve na zemlji radi po Božjim zakonima, te su čovek i čovečica, i njihova dečica, energetska veza između neba i zemlje. Bog je tvorac svega što vidimo, osećamo i zapažamo u vremenu i prostoru. Od Boga sve potiče i u Njega se sve vraća. On je alfa i omega, početak i svršetak. Ovo je knjiga o nama, ovdašnjim, običnim ljudima, o čoveku, rabu Božjem, u kojem se kriju, tako autor tvrdi, slabosti bezumne i moći svakojake. To je opomena čoveku da se vrati starim znanjima, iskonskim mudrostima od predaka datih.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi