Hrana koja menja život – Entoni Vilijem – Medicinski medijum
Spasite sebe i voljene osobe skrivenim moćima voća i povrća
DRUGA KNJIGA IZ SERIJALA MEDICINSKI MEDIJUM
Hrana koja menja život – Entoni Vilijem, medicinski medijum, uči vas kako da iskoristite skrivene moći voća i povrća i tako promenite svoj život. Evo samo nekih detalja koje ćete naći unutra:
• Ključne informacije o konkretnim faktorima koji se kriju iza porasta bolesti i kako da zaštitite sebe i svoju porodicu.
• Hrana koja će vam popraviti DNK, ojačati imunosistem, pospešiti bistrinu uma, alkalizovati svaki sistem u telu, zaštititi vas od negativnih emocija drugih, i još mnogo toga.
• Tehnike koje će izvući najlekovitije odlike iz voća, povrća, trava, začina i divlje hrane za sve vaše individualne potrebe.
Uz to, saznaćete koju hranu treba da uvedete u svoj život kako biste sebi olakšali simptome i stanja, uključujući:
Alergije na hranu
Anksioznost
Autoimune bolesti
Bolesti štitne žlezde
Dijabetes
Gojaznost
Gubitak pamćenja
Lajmska bolest
Migrene
Nepolodnost
Nesanica
Problemi sistema organa za varenje
Rak
Umor
Upale
Iz predgovora knjige Hrana koja menja život – Entoni Vilijem:
Dok čitate knjigu Hrana koja menja život medicinskog medijuma, počinjete da posmatrate voće i povrće na nov način. Postajete zahvalni i radosni zbog bobičastog voća, luka, kokosa, banana i svih ostalih poklona koje nam je Majka Priroda podarila. Hipokrat, otac moderne medicine – i autor čuvene Hipokratove zakletve koju svi mi lekari polažemo kada diplomiramo – rekao je: „Neka ti hrana bude lek, i neka ti lek bude hrana.“
Međutim, u današnjem svetu brze hrane, otkud znate u koju svrhu treba da jedete određenu hranu? Kako hrana može biti lek? Tu se ova knjiga uistinu razlikuje od svih ostalih koje sam ikada pročitala. Za svaku navedenu namirnicu, od kruške do celera, i mnoge druge, postoji spisak bolesti i simptoma kod kojih to voće ili povrće pomaže i koristi. Ali to nije sve. Svako voće ili povrće takođe je prepuno konkretne emocionalne i duhovne podrške koju vam pruža kada ga jedete. Pored toga, kroz celu knjigu provlače se jednostavni i veoma ukusni recepti.