cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Vi ste univerzum – Dipak Čopra, Menas Kefatos

Originalna cena je bila: 1,188.00 RSD.Trenutna cena je: 891.00 RSD. Sa PDV-om

Otkrijte svoje kosmičko sopstvo i zašto je ono važno

Dipak Čopra

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Broj strana: 352
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broširan
  • Format: 15 x 23 cm
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9788679504364

Na zalihama

Pisac bestselera Njujork tajmsa, Dipak Čopra, udružuje snage s vodećim fizičarem, Menasom Kefatosom, kako bi istražili neka od najvažnijih i najmisterioznijih pitanja o našem mestu u svetu.

U ovoj briljantnoj, bezvremenoj i praktičnoj knjizi Čopra i Kefatos govore da smo upravo stigli do te tačke. U eri koja dolazi univerzum će biti ponovo određen kao „ljudski univerzum?, potpuno drugačiji od hladne praznine u kojoj je čovekov život samo tačkica u kosmosu.

Knjiga Vi ste univerzum doslovno kaže da svako od nas učestvuje u stvaranju realnosti koja se proteže na najšira prostranstva vremena i prostora. Ova naizgled nemoguća tvrdnja proizilazi iz trenutnog stanja u nauci gde, daleko od očiju javnosti, neke ključne misterije ne mogu da budu razrešene, bez obzira na to što predstavljaju pitanja koja definišu samu realnost:

Šta je bilo pre Velikog praska?
– Zašto se sve u univerzumu tako savršeno uklapa?
– Odakle potiče vreme?
– Od čega je sačinjen univerzum?
– Da li je kvantni svet povezan sa svakodnevnim životom?
– Da li živimo u svesnom univerzumu?
– Kako je nastao život?

„Dolazi do promene paradigme i stvara se novi pogled na svet?, pišu autori. „Odgovore koje nudimo u ovoj knjizi, nismo mi izmislili niti predstavljaju ekscentrične uzlete naše mašte. Svi mi živimo u zajedničkom univerzumu. Kad odlučite da učestvujete u njemu umom, telom i dušom, promena postaje lična. Realnost u kojoj živite biće vaša i možete da je prihvatite ili promenite.? Ono što nam ova dva velika uma nude je novo, smelo shvatanje onoga što jesmo i kako možemo da promenimo svet nabolje istovremeno ostvarujući svoj najviši potencijal.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi