Vera, sumnja i fanatizam – OSHO

792.00 RSD Sa PDV-om

Da li je neophodno verovati u nešto?

 

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broširan
  • ISBN:9788679502728
  • Format: 15 x 23 cm

Na zalihama

U knjizi Vera, sumnja i fanatizam Osho iznosi svoje jedinstveno i često iznenađujuće gledište na verske, političke, socijalne i ekonomske sile koje gone ljude u suprotne tabore, fanatične grupe i sisteme verovanja koji zavise od doživljavanja svakog „drugog“ kao „neprijatelja“. Kao i uvek, pažnja je pre svega usmerena na pojedinačnu psihu i svest, da bi se otkrili korenski uzroci i skriveni demoni naše ljudske potrebe za pripadanjem i za time da imamo nešto u šta ćemo da verujemo.
Osho serijal Suština življenja usredsređuje se na najvažnija pitanja u životu pojedinca.

Svaka knjiga sadrži bezvremene i uvek aktuelne istrage i diskusije o pitanjma koja su od presudnog značaja za našu ličnu potragu za značenjem i suštinom fokusirajući se na pitanja koja su svojstvena našem unutrašnjem životu i kvalitetu egzistencije.
OSHO je jedan od najprovokativnijih i najispirativnijih duhovnih učitelja dvadesetog veka. Poznat je po svom revolucionarnom doprinosu nauci unutrašnjeg preobražaja i uticaj njegovih učenja nastavlja da raste dopirući do zainteresovanih svih uzrasta u doslovno svakoj zemlji na svetu.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi