cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Stvorite novo JA – Džo Dispenca

Original price was: 1,782.00 RSD.Current price is: 1,336.50 RSD. Sa PDV-om

Kako izgubiti sopstveni um i stvoriti novi

 

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Broj strana: 320
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Mek
  • Format: 15 x 23 cm
  • Godina izdanja: 2017.

Na zalihama

 Vi niste sudbinski određeni svojim genima i osuđeni da budete takvi kakvi ste sve do svog kraja života. 

Stvara se jedna nova nauka koja daje moć svim ljudima da stvore realnost po svom izboru. U knjizi Stvorite novo JA: Kako izgubiti sopstveni um i stvoriti novi slavni pisac, predavač, istraživač i hiropraktičar dr Džo Dispenca kombinuje područja kvantne fizike, neuronauke, hemije mozga i genetike da bi vam pokazao šta je sve moguće.

Ne samo da će vam biti dato neophodno znanje da biste promenili neki aspekt sebe, već ćete naučiti i koja oruđa možete koristiti da biste, korak po korak, primenili ono što ste naučili i uneli značajne promene u neko područje svog života. Dr Džo Dispenca demistifikuje drevna shvatanja i prevazilazi jaz koji postoji između nauke i duhovnosti.
Uz pomoć njegovih upečatljivih radionica i predavanja na hiljade ljudi iz 25 zemalja sveta koristilo je ove principe da bi iznutra promenilo sebe. Kada budete uspeli da se rešite navike da budete onakvi kakvi ste i zaista promenite svoj um, vaš život više nikada neće biti isti!

„Zabavna i veoma pristupačna knjiga koja vam daje uputstva kako da ponovo povežete svoja mentalna i emocionalna neuronska kola i nosi jednostavnu, ali snažnu poruku: Ono što danas mislite određuje kako ćete sutra živeti.“ – Lin Mek Tagart, autorka bestselera Polje, Eksperiment namere i Veza (The Bond)

„Stvorite novo JA: Kako izgubiti sopstveni um i stvoriti novi moćan je spoj najsavremenijih naučnih dostignuća i njihove primene u realnom životu koji stvara savršenu formulu za svakodnevno življenje.“ – Greg Brejden, autor bestselera Božanski matriks, Božji kod i Spontano lečenje uverenja

 

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi