cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Šta je rekao Bog – Nil Donald Volš

Originalna cena je bila: 1,320.00 RSD.Trenutna cena je: 792.00 RSD. Sa PDV-om

25 ključnih poruka iz Razgovora s Bogom

Nadahnjujuć fenomen prodat u milionskim tiražima, Razgovor sa Bogom dobio je prosvetljujuć nastavak.

Nil Donald Volš

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broširan
  • ISBN: 9788679504029
  • Format: 15 x 23 cm
  • Godina izdanja: 2016.

Nadahnuti bestselerom Njujork tajmsa, serijalom Razgovori s Bogom, mnogi su zamolili Nila Donalda Volša da im na sažetiji način prenese suštinu Božje poruke.

Ishod je jezgrovit tekst, produbljen i proširen isključivo onim što čitaoci žele da znaju o životu i o tome kako ga proživeti. Tokom godina, Volš je u svojim razgovorima s Bogom dostigao vrhunac, ohrabrujući čitaoce da izbegavaju religiozne i kulturološke zamke, da iskuse život kao nesavršen – i ljudski – početak i da to učine bez predrasuda, čista srca i dokraja.

Ali korak napred u tom sveobuhvatnom i usavršenom duhovnom putovanju ne svodi se na puko razumevanje onoga što Volš smatra najvažnijim uvidom iz svojih Razgovora s Bogom, već zahteva i da te uvide primenimo na praktičan način. Zato je u ovu knjigu Volš uvrstio i konkretne savete o tome kako da primenite svaku od 25 osnovnih poruka u svakodnevnom životu. Ako nastavimo da prenosimo ove poruke, počev od danas, moći ćemo da promenimo svet.

Nil Donald Volš je autor serijala Razgovori sa Bogom, kao i niza projekata širom sveta, zasnovanih na suštinskoj poruci koja je proistekla iz tih razgovora. Volš živi u južnom Oregonu sa svojom ženom, američkom pesnikinjom Em Kler.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi