cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Senke pre svitanja – Til Svon

Original price was: 1,188.00 RSD.Current price is: 891.00 RSD. Sa PDV-om

 Otkrijte svetlost ljubavi prema sebi i u najmračnijim trenucima

 

  • Izdavač: Leo commerce
  • Broj strana: 272
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broširan
  • Format: 15×23 cm
  • Godina izdanja: 2016
  • ISBN:  9788679503947

Na zalihama

Iako je odrasla u mirnoj divljini, detinjstvo Til Svon nije bilo nimalo spokojno. Užasi su vrebali iza pobožne fasade okolnih gradova u kojima je Til privukla pažnju zbog svojih izuzetno snažnih ekstrasenzornih sposobnosti.

Dospevši u ruke jednog od članova lokalne sekte, preživela je 13 godina stravičnog neprestanog zlostavljanja, a nakon što je uspela da pobegne od svog zlostavljača, osećala se bespomoćno, izgubljeno, povređeno i nesposobno da nađe način da se nosi sa svim što je doživela. Postepeno, uspela je da pronađe put koji ju je vodio s ruba očajanja do prvih naznaka svitanja, a onda, konačno, i do izlaska iz tame na punu svetlost ljubavi prema sebi.

Danas, kao svetski priznati duhovni vođa, Til Svon u ovoj knjizi opisuje kako je uspela da se oslobodi osećaja mržnje prema sebi, nudeći put kojim i drugi mogu da prođu i zavole sebe. Ova knjiga sadrži kako upečatljivu priču o njenom životu, iznetu s potpunom iskrenošću, tako i njene savete kako da pronađete put ka isceljenju čak i ako u ovom trenutku duboko patite.

Ponudivši čitaocima lako razumljiva oruđa za otkrivanje ljubavi prema sebi, Til predstavlja svoje moćne vežbe, uvide i perspektivu zasnovanu na duhovnosti, prepuštajući vam da sami izaberete tehnike koje vam najviše odgovaraju.

Njene ubedljive reči ostaće još dugo u vama nakon što završite s čitanjem i služiti vam kao putokaz na putu ka pronalaženju osećaja ljubavi prema sebi, bez obzira ko ste i gde ste sada.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi