Razvijanje intuicije – Šakti Gavejn

484.00 RSD Sa PDV-om

Ukoliko se prihvati i prati, intuicija može biti snažna sila koja prožima sve aspekte života.

 

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Broj strana: 108
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broši
  • ISBN: 9788679504333
  • Format: 15×23 cm
  • Godina izdanja: 2017.

Razvijanje intuicije – Šakti Gavejn

Svako je rođen sa intuicijom, ali većina nas je naučila kako da je isključi ili ignoriše. U ovoj knjizi, betseler autorka, Šakti Gavejn nas nežno vodi kroz ono što je za mnoge čitaoce verovatno najvažniji zadatak u životu: razvijanje naše intuicije i dopuštanje da ona postane vodeća sila u našem životu.

Šakti Gavejn podučava čitaoce kako da koriste svoja urođena unutrašnja znanja i upotrebe ih da poboljšaju svoje živote i dostignu svoje ciljeve.

Poglavlja ove knjige istražuju ulogu intuicije u različitim sferama života, poput zdravlja, kreativnosti, posla i ukupnog prosperiteta. Vežbe zasnovane na radionicama Šakti Gavejn pomažu čitaocima da oslušnu svog unutrašnjeg vodiča, kao i da ocene vrednost takvih znanja u kontekstu svakodnevice. Priče iz njenog života i života njenih klijenata ilustruju savete koje nam ona daje.

„Šakti Gavejn uspešno ukazuje na to da smirenošću i prisutnošću u sopstvenim životima dobijamo pristup božanskoj mudrosti.”
Džejms Redfild, autor knjige Celestinsko proročanstvo

„Gavejn je ponudila ovu kolekciju jednostavnih vežbi za pristupanje intuiciji i njeno pokretanje… Njena proza je čista i jednostavna i komunicira s čitaocem.”
Publishers weekly

Ovo je konačan rad na razvijanju i korišćenju intuicije. Osnažujuće je, svrsishodno i čitaocu pričinjava zadovoljstvo – najbolje od Šakti Gavejn! Njena izuzetnost, koja je čini liderom među duhovnim učiteljima u svetu, nežno sija i s velikom jasnoćom čini da mistični svet intuicije postane svima dostupan.
Dr Hal Stoun i Dr Sidra Stoun, autori knjige Partnering and Embracing Our Selves

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi