cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Radikalna lepota – Dipak Čopra, Kimberli Snajder

Original price was: 1,320.00 RSD.Current price is: 396.00 RSD. Sa PDV-om

Kako da se preobrazite spolja i iznutra

Dipak Čopra

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Broj strana: 332
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broširan
  • ISBN: 9788679504302
  • Format: 15 x 23 cm

Osetite se lepše, zdravije i energičnije nego ikad! Sada postoji revolucionarni, novi način koji vam pomaže da shvatite svoju istinsku lepotu koja vam je rođenjem data!
Dipak Čopra, vodeći pionir integrativne medicine i autor bestselera Njujork tajmsa “Čega ste gladni?“, i Kimberli Snajder, omiljena holivudska nutricionistkinja i autorka bestselera Njujork tajmsa “Rešenje za detoksikaciju lepote“, nude uzbudljiv i praktičan program koji će vam pomoći da se preobrazite i spolja i iznutra.

Putem šest stubova zdravog života koji se koncentrišu na negu unutrašnjosti i spoljašnjosti, spavanje, prirodan život, izbegavanje preteranog stresa i bolje razumevanje odnosa između emocija i hrane koja izaziva upale, autori nude praktične savete, sredstva, inovativne rutine i hranu koja će vam omogućiti da ostvarite svoj najviši potencijal lepote i zdravlja.
Ovde ćete naći najnovije informacije o hrani koja podržava metabolizam i saznaćete kako da najbolje iskoristite kruženje hranljivih materija koje podstiču lepotu; kako da upotrebite sastojke koji najviše koriste koži, zajedno s tradicionalnom ajurvedskom medicinom; i kako da radite sa svojom kožom da biste uravnotežili nervni sistem i tako usporili starenje. Dalje, Čopra i Snajder pokazaće vam kako život utemeljen na pozitivnim emocijama i spokoj podstiču prirodnu lepotu za sva vremena. Sve se ovo udružuje da vam omogući da imate zdravije telo i um, uvećava prirodni sjaj, magnetsko prisustvo i bleštavu vitalnost.

Uz odlične savete kako da sami napravite sredstva za negu kože, ulepšavanje i tretmane za rešavanje svega, od akni do suve kože i bora, tehnike kako da pospešite svoju prirodnu lepotu usklađujući se sa snagom ritmova iz prirode, strateške savete za ishranu i ukusne recepte, Radikalna lepota pomoći će vam da steknete više samopouzdanja, da vam koža zablista, kosa zasija, oči zacakle i – što je možda najbolje od vega – da ostvarite dodir sa istinskom lepotom koja je već u vama.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi