cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Prekretnica – Greg Brejden

Original price was: 1,188.00 RSD.Current price is: 356.40 RSD. Sa PDV-om

 

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Broj strana: 229
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broširan
  • Format: 15×23 cm
  • Godina izdanja: 2014.
  • ISBN:9788679503039

Na zalihama

Od ograničavanja energije i ograničavanja duga do propadanja ekonomije i promene klime, život nam svakodnevno pokazuje u čemu smo prerasli razmišljanja iz prošlosti. Takođe nam pokazuje koje velike promene u svetu dovode do velikih promena u našim životima. Nastaje nov, zdrav i održiv svet, a naša sposobnost da prihvatimo ono što nudi počinje spremnošću da:
– Iskreno priznamo činjenice protiv kojih smo.
– Prihvatimo nove pronalaske koji otkrivaju ulogu saradnje u prirodi i zajednicama ljudi.
– Stvorimo otpornost u životu, porodici i zajednici zasnovanu na pet dokazanih i održivih principa.

Pomoću lako razumljive nauke i mudrosti tradicije prošlosti, Prekretnica identifikuje ekstreme u svetu koji menjaju naše živote i pruža rešenja za napredovanje usred dotične transformacije, kao i strategije koje će nas odvesti do toga.

Autor bestselera Njujork tajmsa i geolog Greg Brejden, u svetu je priznat kao pionir u premošćivanju jaza između nauke i autohtonog znanja u pronalaženju rešenja u stvarnom svetu današnjice. Nakon uspešne karijere u oblasti energetike i vojne industrije, postao je prvi tehnički direktor operacija za Cisko sisteme 1991. godine. Greg je tri decenije istraživao sela na visokim planinama, udaljene manastire i zaboravljene tekstove kako bi njihovu mudrost spojio sa najboljom naukom našeg vremena, deleći svoje znanje sa svetom.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi