cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Kako učiniti život lakšim – Kristijana Nortrup

Originalna cena je bila: 1,056.00 RSD.Trenutna cena je: 316.80 RSD. Sa PDV-om

Jednostavan vodič za božanstveno nadahnut život

 

 • Izdavač: Leo Commerce
 • Broj strana: 220
 • Pismo: Latinica
 • Povez: Broš
 • Format: 150mm × 230mm
 • Godina izdanja: 2017.
 • ISBN: 9788679504425

Kako učiniti život lakšim – autor Kristijana Nortrup

Suština svega što ćete naučiti na ovim stranicama svodi se na ovo: Da bi vam život bio lak, morate se usaglasiti sa božanskim delom sebe. Zapravo, morate mu dozvoliti da upravlja vašim životom. To nije isto kao da čekate upad neke božanske sile izvan sebe. Sile koja će vas spasti od vlastitog života. Ne ide to tako. Morate se potruditi da unesete promene. A kada usaglasite svoju volju sa božanskom, onda možete da pokrećete planine… Možete osetiti kada ste povezani sa božanskim. I što više osećate, tim postaje lakše… Razmišljajte o ovoj knjizi kao o uputstvu za vlasnika kako spustiti raj na zemlju. Kada naučite da se usaglašavate sa božanskim delom sebe, život postaje lakši. Imate pristup vođstvu koje će vas odvesti u dobrom pravcu. U stanju ste da izaberete ono što je u vašem najboljem interesu. Stvari će jednostavno proticati, a vi ćete biti srećni i smireni.

Zdrav emocionalni i moćan duhovni život

Dr Kristijanu Nortrup znate kao autorku bestselera kao što su Žensko telo, ženska mudrost i Mudrost menopauze. Voljenog stručnjaka od poverenja kada je reč o svemu što može biti dobro u vezi sa ženskim telom. Sada nam svojom mudrošću i uvidima osvetljava i um, dušu i duh.

U ovoj veseloj, ohrabrujućoj, novoj knjizi ‒ korisnoj kako za muškarce, tako i za žene ‒ dr Nortrup istražuje suštinsku istinu koja ju je vodila još od studija medicine. Naša tela, umovi i duše duboko su međusobno povezani. Da bi život proticao sa lakoćom i da biste se zaista osećali najbolje što možete, nije dovoljno biti samo fizički zdrav. Treba imati i zdrav emocionalni i moćan duhovni život. Kada fizičko dobrostanje posmatrate izolovano, život može da se pretvori u neprestanu borbu sa telom koje treba naterati da se „lepo ponaša“. Kada priznate da postoji duboka veza između vaših verovanja i biologije i kada počnete da se usaglašavate sa božanskim delom sebe, naći ćete se u sasvim novoj situaciji. Napravićete prvi korak ka tome da život učinite lakšim. Preuzmite odgovornost za svoje dobrostanje dok učite da:

 • Razvežete čvorove optuživanja i krivice koji štete vašem zdravlju;
 • Koristite seksualnu energiju svesno kako biste povećali vitalnost;
 • Dovedete u ravnotežu svoj mikrobiom zdravom ishranom;
 • Negujete zdrav ego koji vam ide u korist (ne obrnuto);
 • Komunicirate direktno sa božanskim;
 • I još mnogo toga.

Koristeći se poljima od epigenetike do regresije u prošle živote i standardne zapadne medicine, dr Nortrup prečišćava briljantnu mudrost svoje karijere u razumljiv vodič za zdrav, srećan i ozaren život.

Kristijana Notrup

Dr Kristijana Nortrup, akušer i ginekolog sa sertifikatom, nekadašnja asistentkinja kliničkog profesora u Medicinskom centru Mejn i autorka bestselera Njujork tajmsa, pre svega je vizionar pionir i veliki autoritet kada je reč o svemu što može biti dobro za žensko telo! Dr Nortrup je vodeći zagovornik medicine koja priznaje jedinstvo uma, tela, osećanja i duha, poznata je širom sveta po osnažujućem pristupu zdravlju i dobrostanju žena, ona ih uči kako da bujaju u svakoj fazi života. Dr Nortrup je u stalnoj vezi sa svojom velikom zajednicom širom sveta putem internet radio emisije Cvetaj, Fejsbuka, Tvitera, pisama i veb-sajta, www.drnorthrup.com.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi