Istina isceljuje – Debora King

672.00 RSD Sa PDV-om

Ono što krijete može da vas povredi

  • Izdavač: Leo Commerce,
  • Broj strana: 152,
  • Pismo: Latinica,
  • Povez: Brosiran
  • Format: 15 x 23 cm
  • ISBN: 9788679504296

Opis

„Istina isceljuje govori s potpunom tačnošću šta je ono što je potrebno da bi došlo do isceljenja. Debora King je talentovana i odvažna isceliteljka.“ dr Kristijana Nortrup, autorka Žensko telo, ženska mudrost i Boginje nikada ne stare.

U ovoj snažnoj i dubokoj knjizi Debora King istražuje povezanost između naše potisnute istine i njenog kasnijeg ispoljavanja u vidu bola ili bolesti. Ona vas vodi kroz proces koji vam omogućava da: „Istina isceljuje je obavezno štivo za svakog istinskog tragaoca.“ Kerolin Mis, autorka Anatomija duha i Prkoseći gravitaciji .

Već dugo smatram da je otkrivanje i prihvatanje naših osećanja isceljujuće i osnažujuće.Ova knjiga nam pokazuje kako da to učinimo. Moje najtoplije preporuke. – Džek Kenfild, ko-autor serije knjiga bestselera po „Njujork tajmsu“ Pileća supa za dušu Debora King je priznati stručnjak u području isceljivanja i velnesa, advokat, česta gošća u emisijama CNN-a, Foks njuza i drugih velikih televizijskih stanica; ima svoj blog u časopsima Hafington post, Sajkolodži tudej i Opozing njuz i svetski je priznata autorka koja drži brojna predavanja širom sveta. – Otkrijete kako da prepoznate svoje emocionalne blokade i bolesti i oslobodite ih se. –

Izrazite svoju istinu na bezbedan i isceljujući način. – Oslobodite moć svoje istine, a da pri tom ne morate da ponovo proživite negativna iskustva ili izazovete još više štete. Koristeći priče svojih klijenata i nekih slavnih ličnosti i govoreći o svom neverovatnom putovanju ka isceljenju, Debora King pokazuje kako svako od nas može da se oslobodi duboko ukorenjenih slojeva negiranja, straha i ljutnje i na taj način isceli svoj um i telo.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!