cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Božanski matriks – Greg Brejden

Original price was: 1,188.00 RSD.Current price is: 891.00 RSD. Sa PDV-om

Postoji jedno mesto u kojem sve stvari počinju, mesto čiste energije. U tom inkubatoru stvarnosti sve je moguće. Poznato je pod različitim nazivima, o…

 

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Broj strana: 248
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broš
  • Format: 23 cm
  • ISBN: 9788688493093

Nema na zalihama

Postoji jedno mesto u kojem sve stvari počinju, mesto čiste energije. U tom inkubatoru stvarnosti sve je moguće. Poznato je pod različitim nazivima, od kojih se najviše upotrebljavaju „matriks“, „polje“, i „polje nulte tačke“. Kada je 1944. godine Maks Plank, otac kvantne teorije, šokirao svet izjavivši da postoji mreža energije koja povezuje sve u univerzumu i da taj „matriks“ sadrži sve, niko nije verovao da će za to ikada biti pronađeni nepobitni dokazi.

Međutim, najnoviji naučni eksperimenti pokazuju upravo to – da je Plankov „Božanski matriks“ realnost. On predstavlja skladište za sve postojeće, most između naše imaginacije i realnosti i ogledalo u kojem se reflektuju sve naše misli i uverenja. Mi samo moramo da shvatimo kako on funkcioniše i da mu se obratimo jezikom koji razume, a onda sve postaje moguće – počevši od isceljenja našeg tela i od najteže bolesti, pa do stvaranja mira u svetu. U ovoj izvrsnoj knjizi koja nam pruža jedan potpuno novi pogled na svet i na naše mesto i ulogu u njemu, Greg Brejden nam, spajajući rezultate najnovijih otkrića kvantne fizike sa drevnim mističnim i duhovnim učenjima, pokazuje kako da postanemo stvaraoci sopstvene realnosti i kako da naučimo da pretvaramo svoje snove u stvarnost.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi