cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Kuvanje po krvnim grupama

608.30 RSD Sa PDV-om

  • Autor: Piter Dž. D Adamo
  • Izdavač: Sezam Book
  • ISBN: 9788686003263
  • Format: 14,5×20,5
  • Broj strana: 400
  • Povez: Broš
  • Pismo: Latinica

Nema na zalihama

SKU 32181 Kategorija

Posle skoro dvadeset godina istraživanja, Dr Piter Dž. D΄Adamo otkrio je vezu između krvne grupe, načina ishrane i zdravlja, i to je izneo u svojoj knjizi ISHRANA PREMA KRVNIM GRUPAMA. Sada nam u saradnji sa vrhunskim kuvarima pomaže da napravimo sopstveni i potpuno zdrav program ishrane prema svojoj krvnoj grupi.

KUVANJE PO KRVNIM GRUPAMA je nezaobilazan vodič za životno važnu ispravnu ishranu prilagođenu samo vama, vodič koji dozvoljava da jedete hranu koja vam je do sada bila zabranjena ili ste je morali izbegavati. Od pečene jagnjetine do kriške limuna, preko dinstanog povrća i ukusnih čorbi, jedva da ćete primetiti da ste počeli sa dijetom koja je optimizovana da doprinese vašem zdravlju, da vas dovede do idealne težine, kao i da učini da se u celosti osećate bolje. Kuvanje po krvnim grupama sadrži: individualizovanu dijetu, to jest mesečni dijetni plan za svaku krvnu grupu više od 200 recepata veoma ukusnih obroka spisak namirnica i uputstva za kupovinu program ishrane vrlo lak za praćenje Plan ishrane.

Ako ste osoba krvne grupe O, uzimajte više proteina a što manje ugljenih hidrata Ako ste osoba krvne grupe A, trebalo bi da ste vegetarijanac, da uzimate što više ugljenih hidrata a što manje masti. Ako ste osoba krvne grupe B, možete unositi mleko i sve mlečne prerađevine, meso, ribu, žitarice, povrće i voće, ali uravnoteženo Ako ste osoba krvne grupe AB, vaša ishrana bi morala biti uglavnom vegetarijanska sa skromnim unošenjem mesa i mleka

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi