cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Komplet NK 2 – 10 naslova

Original price was: 3,960.00 RSD.Current price is: 2,200.00 RSD. Sa PDV-om

Komplet NK 2 – 10 naslova

 

Nestajanje – Kajl Mils

Tajna služba treba da regrutuje agenta za zadatak na Srednjem istoku, i oni tačno znaju koga da zovu, Salama Al Fazada, bolje poznatog kao Fejd. Fejd je savršen za taj posao, ali se on penzionisao nekoliko godina ranije. Bio je ranjen na dužnosti i vlada je odbila da plati troškove operacije koja mu je bila neophodna. Sada, poslednja stvar koju Fejd želi da čuje jeste da je njegovoj zemlji potrebna njegova pomoć.

 

Ljubav opasana tugom – Strahinja Kastratović

Uzevši za junaka svog romana umetnika na granici između zrelog doba i starosti i smestivši ga u jedan pažljivo odabran ambijent, Strahinja Kastratović došao je do najvažnijih preduslova za priču koja se podjednako razvija i u ravni stvarnosti i u sferi fantastike. Slika jednoličnog životnog ambijenta i jako oskudnih veza sa drugim ljudima podloga je na kojoj se ostvaruje i neobična ljubavna priča i preplet stvarnog i maštenskog.

 

Ova ženska za unajmljivanje – Sandra Skopetoun

Osvežavajuća i zanimljiva priča koja prikazuje simpatičnu, duhovitu i neposrednu detektivku, koja poteže pištolj kada je to potrebno. Ova zadivljujuća, neverovatno zabavna priča smeštena u vreme Drugog svetskog rata, prikazuje nezaboravnu heroinu. Fej Kvik (Brza). I brza i jeste! Zaposlivši se kao devojka za sve u privatnoj detektivskoj agenciji koja se sastoji od samo jednog čoveka, Fej pokazuje svoje sposobnosti rešavajući zločine za tren oka. 

 

Krupna riba – Danijel Valas

U svojim najboljim godinama, Edvard Blum je bio neobičan čovek. Mogao je svakoga da nadmaši. Spasavao je tuđe živote. Svi su ga voleli, a naročito žene. A niko nije umeo da se šali kao on. Ovako je, u najmanju ruku, on ispričao svom sinu, Viljemu. Viljem, zapravo, ne poznaje dobro svog oca. O njemu zna ono što je uspeo da sazna iz priča koje je godinama slušao. Dok gleda kako mu otac umire, u Viljemu raste očajnička želja da sazna više o njemu.

 

Kraljica zabave – Danilo Nikolić

Neobična ljubavna priča i pokušaj da se kroz sudbine ljudi sa Kosova i Metohije osvetli jedno dramatićno vreme. I ovaj roman pokazuje da je Danilo Nikolić pisac koji posebno vešto ulazi u unutarnje svetove svojih junaka i pokazuje iz čega se ispredaju njihove tragične sudbine.

 

Samo sam tražila ljubav – Melisa P.

Šesnaest godina, dnevnik, otkriće jednog novog i drugačijeg sveta, mlado žensko telo, putovanje kroz seks u potrazi za svojim ja. Želja da se spozna ono oduvek nedokučivo osećanje – ljubav. I iluzija da se ono može naći u mnogim posteljama, u mnogim telima, u nepoznatim kućama sa muškarcima koji je ne vole. Za Melisu je sve počelo kada je shvatila, ili se možda samo zavaravala, da muškarci ne žele da uživaju u ženi, da oni ne mogu da vole. Zato se Melisa podaje svima. U nadi da će neko u njenim očima videti žeđ za ljubavlju, dospeva u mračni i prljavi tunel poniženja i bola u kome rizikuje da zauvek izgubi ono najdragocenije – samu sebe.

 

Snežna godina – Kristijan Sinjol

Roman Snežna godina je priča o desetogodišnjem Sebastijanu kome leukemija ugrožava život. I pored majčine ljubavi, on je opsednut samo jednim: da ode u Lot kod babe i dede koji će znati da od njega odagnaju strah i smrt. Siguran je da će u tom selu, koje toliko voli, moći da crpi energiju za borbu protiv opake bolesti koja ga svakim danom čini sve slabijim. Niste spremni da zaboravite Sebastijana, tvrdoglavog i odvažnog švrću, koji ide putem držeći babu i dedu za ruke i otkriva snagu i hrabrost tih sela koja se, takođe, bore da ne umru i da sačuvaju predstavu o sreći.

 

Naličje Madrida – Rafael Ćibers

Dvanaestog novembra 1975. godine, doktiator Franko je na samrti i pišu se paravila nove društvene igre. Pravila borbe za moć na ivici državnog ponora. U njega se strmoglavljuju junaci Ćirbesovog romana – budućnost ih čeka vrlo gadna.

 

Čekajući anđela – Helon Habila

Lomba je mladi novinar koji živi pod vojnim režimom u Lagosu, jednom od najopasnijih gradova sveta. U mislima su mu soul muzika, devojke i roman koji piše. Lomba više ne može da krije glavu u pesku. On mora da napiše istinu o takvoj vladavini terora. Ovaj roman odražava očaj, mahnitost i tvrdoglavu nadu generacije koja se usuđuje da podigne glas protiv jednog od najkorumpiranijih i najokrutnijih svetskih režima.

 

Usijanje – Tim Parks

Klasici kao smireni pogled unazad i hedononistička potraga za neprikosnovenom literaturom minulih vremena. Biblioteka „Antologija svetske književnosti“ vraća nas biserima lepe književnosti dokazujući da ta dela i njihovo vreme nikada ne prolaze.

Geolog iz londonske konsultantske firme dolazi na mediteransko ostrvo da bi ispitao stanje u lokalnom kamenolomu. Povevši sa sobom mladu ljubavnicu, doživljava duboku ličnu krizu i biva upleten u poslovni skandal građevinske firme sa zagonetnim pogibijama.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi