cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Biblija u 365 priča i slika – Svetlana Kurćubić Ružić

Original price was: 3,300.00 RSD.Current price is: 1,980.00 RSD. Sa PDV-om

Godina izdanja: 2015.

Broj strana: 615

Pismo: Ćirilica

Povez: Tvrd

Format: 20×27 cm

Nema na zalihama

Biblija u 365 priča i slikapredstavlja izbor najznačajnijih priča iz Knjige nad knjigama, po jednu za svaki dan u godini. Sa ilustracijama Nebojše Đuranovića, jednog od naših najpriznatijih slikara mlađe generacije, rađenih tehnikom ulje na platnu, najpoznatije i najznačajnije biblijske priče prilagođene deci i mladima prenose nam večne istine i vrednosti i dočaravaju ono davno vreme od postanka sveta i čoveka do dolaska Sina Božjeg na zemlju i novog saveza sa ljudima. Plod višegodišnjeg rada grupe autora, Biblija u 365 priča i slika je nastala sa ciljem da bude jedinstveno, kapitalno i vredno delo.

Biblija je odgonetka svih zagonetki, temelj hrišćanske duhovnosti, kulture, umetnosti i književnosti. Ona je osnova i nezaobilazni priručnik za shvatanje i razumevanje čovekovog postanka i trajanja, smisla njegovog života na zemlji. Knjiga koja daje odgovore na sva pitanja, uvek savremena i svevremena, namenjena je svim naraštajima.

‚‚Verujemo da će ovo izdanje ilustrovane Biblije, u čiju je izradu utkano puno ljubavi i pažnje onih koji su je stvarali prvenstveno za decu, naći put i do njihovih roditelja, jer bi trebalo da se upravo u porodici, jednom od temelja našeg društva, deca prvi put sretnu sa Rečju Božjom. To je neizostavno važno za njihovo odrastanje i budućnost, jer su u Svetom Pismu Spasitelja našeg Gospoda Isusa Hrista sadržani odgovori na sva pitanja koja pred njih postavlja život.“ –Iz predgovora Njegove svetosti patrijarha srpskog gospodina Irineja  

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi