Ekonomski leksikon

11,920.00 RSD Sa PDV-om

Urednici: Mia Mikić, Silvije Orsag, Nina Pološki Vokić, Sandra Švaljek
Format: 25 cm
Povez: tvrd
Br. strana: 1058
Izdavač: Leksikografski zavod Miroslav Krleža, Masmedia, Zagreb
Jezik: hrvatski

Nema na zalihama

Kategorija

Opis

Na novom izdanju `Ekonomskog leksikona` pet godina radilo je 142 renomiranih autora i urednika. Knjiga sadrži 6520 natuknica s obimnim i svima razumljivim objašnjenjima, od čega je više od 45 posto novog teksta, što zadovoljava potrebe današnjeg modernog poslovanja.
Uz poslovne izraze, kratice, procese, institucije i ekonomske poslovne škole, objašnjeni su temeljni pojmovi iz specijalizovanih područja kao što su makroekonomija, finansije, burzovno poslovanje, menadžment, računovostvo, poslovna informatika, osiguranje, trgovina, distribucija i logistika, statistika, matematika i drugo.
Koncepcija `Ekonomskog leksikona` sledi praksu i uzore sličnih izdanja ekonomski razvijenih sredina.
Brz razvoj ekonomske znanosti te pojava novih disciplina i pojmova koji su objašnjeni u ovom vrednom delu znatno će pridoneti stručnoj edukciji i praksi domaće poslovne zajednice.
Drugo izdanje `Ekonomskog leksikona` Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža i izdavačke kuće Masmedia izlazi pred stručnu i širu javnost šesnaest godina nakon što je taj priručnik, kao jedno od prvih leksikografskih izdanja pokrenutih i priređenih nakon društvenih promena.

Dostupno u:

Leo Commerce online prodavnici
Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!