Cart

Best Seller

Šamanizam za početnike U šetnji sa svetskim isceliteljima zemlje i neba
Džejms Endredi

Dostupno: 100 Na zalihama

дин. 825.00 дин. 660.00

100 na zalihama

Količina :

Očaravajući novi pogled na drevnu duhovnu tradiciju.

 

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Broj strana: 200
  • Pismo: Latinica
  • ISBN: 9788679503596
  • Povez: Broširan
  • Format: 15 x 23 cm
Broj artikla: 29005 Kategorije: , Oznake: , , ,

Iscelitelji i vizionari, nalazači hrane i prizivači kiše – kao posrednici između fizičkog i duhovnog sveta, šamani su tokom više od 40.000 godina igrali ključnu ulogu u ranim kulturama. Ali bezvremena mudrost šamana može nam pomoći i u izazovima s kojima se danas susrećemo.

Džejms Endredi istražuje šamanske staze širom planete i govori o oruđima, ritualima i verovanjima koja su uvrežena u većini tradicija. Otkrićete kako se šamani biraju, kako postaju šamani i kako uspostavljaju vezu sa životinjama moći, precima i ostalim žiteljima duhovnog sveta.

Uz mnoštvo priča iz ličnog iskustva Endredi nudi uvide drugih stručnjaka na ovom polju, poput Mirče Elijadea, Majkla Harnera i Holgera Kalvajta, kao i domorodačkih šamana kroz istoriju.

Šamanizam za početnike u zaključku daje promišljen i snažan pogled na to kako praktikovanje šamanizma može vratiti ravnotežu i mir u naše živote i na celu zemlju.

Džejms Endredi (Arizona) praktikuje šamanizam više od dvadeset pet godina. Izlagao je na Međunarodnoj konferenciji o šamanizmu i pojavljivao se na kanalu Histori. Posetite ga na www.jamesendredy.com.

Loading...