cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Vladari sveta – istorija iluminata – Bojan Timotijević

Original price was: 968.00 RSD.Current price is: 783.20 RSD. Sa PDV-om

Autor: Bojan Timotijević
ISBN: 9788660111878
Godina izdanja: 2017
Broj strana: 274
Pismo: Latinica
Povez:
Format: 21 cm

Izdavač: Akia Mali Princ

Knjiga Vladari sveta – Istorija Iluminata prvenstveno ima za cilj da vas edukuje, i upozna sa pravom istorijom Reda Iluminata, i kakav su oni, u istorijskom smislu, ostavili trag. U ovoj knjizi, autor je napravio svojevrstan istorijski presek, podižući veo sa dugo skrivanih Tajni Iluminata i njima sličnih Redova i Organizacija.

Naslov knjige sugeriše, da su Iluminati „Vladari Sveta , ali ne u konspirološkom smislu, već u Duhovnom; po autoru, oni su zapravo Prosvetljenih Mudraca i Alhemičara, koji usmeravaju čovečanstvo Bratstvu, Jednakosti i Slobodi.

Adam Vajshaupt je osnovao, ili oživeo, tajni Red Iluminata, 1. maja 1776. godine; i to je zvanična istorijska činjenica. Većina istoričara veruje da su Iluminati prvobitno regrutovali samo visoko pozicionirane Masone, koji su se nakon što je bavarska vlada zabranila Iluminate, suočili sa optužbom da su ostali pod kontrolom Iluminata. Oni su to poricali, ali, nesumnjivo je da su Iluminati itekako uticali, ne samo na Masoneriju, već i na društveno-političke događaje, što je njihovim neprijateljima, tada, ali i danas, poslužilo da u javnost plasiraju dezinformacije i laži; o navodnom „tajnom planu“ za osvajanje sveta.

Tako se o Iluminatima u javnom mnjenju stvorila slika, kao „Vladarima iz Senke“, koji tobože kontrolišu sve aspekte života i kroz subverzivne metode uništavaju sadašnji, i stvaraju Novi svetski poredak.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi