cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Ugovor sa Bogom – Huan Gomes Hurado

Originalna cena je bila: 1,375.00 RSD.Trenutna cena je: 999.90 RSD. Sa PDV-om

Izdavač: Only Smiley
Godina izdanja: 2024.
Broj strana: 400
Povez
Format: 14×20 cm
Pismo: Latinica

Godine 1943. lekar nacista uzima od jednog jevrejskog bračnog para staru porodičnu relikviju. Šest decenija kasnije pred vratima ozloglašenog nacističkog sadiste pojavljuje se zagonetni sveštenik. Dolazi da povrati relikviju i razotkrije njenu tajnu.
Istovremeno, anonimni multimilijarder finansira arheološku ekspediciju ,,Mojsije“. Timu koji predvode jevrejski arheolozi pridmžuje se Andrea Otero, hrabra novinarka, ubeđena da će dobiti ekskluzivnu priču o iskopavanju izgubljenog Zavetnog kovčega. Andrea
ubrzo otkriva da se među članovima ekspedicije nalaze pripadnici raznih tajnih službi. Ona je prinuđena da se bori za život, a pomoć nalazi u osobama od kojih se to najmanje očekuje.
Od vremena četrdesetih godina XX u Beču i  Njujorku do današnjih špijunskih službi u Vašingtonu  i tajne ekspedicije u pustinji Jordana, Hurado nas vodi nemilosrdnim pripovedačkim ritmom kroz roman prepun iznenađenja, akcije,opasnosti i misterije.
Nakon njegovog spektakulamog debija romanom Božji špijun, objavljenim u preko 40 zemalja i sa više od pola miliona prodatih primeraka, Gomes Hurado svojim drugim romanom potvrđuje da je jedan od najboljih predstavnika savremene španske
proze.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi