cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Probudite genijalnost vašeg deteta – Endru Fuler

845.90 RSD Sa PDV-om

Autor: Endru Fuler
ISBN: 9788660357955
Godina izdanja: 2020
Broj strana: 212
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 23 cm
Izdavač: Publik Praktikum

Jedan od vodećih kliničkih psihologa, Endru Fuler, govori nam da se deca rađaju bistrog i radoznalog uma – sa mnogo većim kapacitetom i unutrašnjom genijalnošću nego što možemo i da pretpostavimo. Svako dete ima urođen osećaj zainteresovanosti, kreativnosti i lateralnog promišljanja koji čine osnovu genijalnosti.

U ovoj knjizi, Fuler nam objašnjava kako podsticanjem detetove urođene radoznalosti, roditelji mogu pomoći razvitku sposobnosti i iskustava koji će pomoći buđenju detetove genijalnosti. On ohrabruje roditelje da kod svoje dece prepoznaju kvalitete koji nagoveštavaju genijalnost – kreativnost, motivaciju, upornost, maštu i volju da napreduju uprkos napravljenim greškama. Na taj način roditelji mogu biti najvažniji učitelji svojoj deci.

Pokrivajući uzraste od dve do osamnaest godina, Fuler izvlači zaključke iz najnovijih istraživanja i svog ličnog, opsežnog rada sa hiljadama dece u privatnoj praksi, da bi pokazao roditeljima kako da pomognu svojoj deci da izgrade ove esencijalne veštine.

„Čudesno sredstvo za roditelje, pomoću kojeg će moći da pomognu svojoj deci da razmišljaju, da budu radoznala, da nauče kako da vežbaju i kako da uživaju u veštini učenja… Ne, odgovor nije u domaćim zadacima, privatnim časovima, okrivljavanju škole. Da, odgovor je u razmišljanju, razgovoru i slušanju, i predivnom zajedničkom pravljenju grešaka… Endru Fuler je napravio dobitnu kombinaciju.“

– Džon Hati, profesor za obrazovanje i direktor Melburnškog instituta za istraživanje obrazovanja pri univerzitetu u Melburnu

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi