Dar disleksije – Ronald D. Dejvis, Eldon M. Braun

890.00 RSD Sa PDV-om

Autor: Ronald D. Dejvis , Eldon M. Braun
ISBN: 9788682683407
Godina izdanja: 2004
Broj strana: 240
Pismo: Latinica
Povez:

Format: 21 cm
Izdavač: Finesa

Opis

U osnovi disleksije je perceptivni talenat koji može da stvori probleme u čitanju, pisanju, artimetici, pažnji. Neke disleksične osobe su iskoristile svoj talenat i postigle izuzetne rezultate u svojim oblastima intelektualnog rada, kao što su: Leonardo da Vinči, Albert Ajnštajn, Volt Dizni, Tomas Edison, Tom Kruz…

Njihov mozak radi drugačije i uobičajene ,školske metode – dril, intezivno učenje – ne pomažu. Oni su pametni, inteligentni, kreativni, talentovani, radoznali, njihov mozak radi u više dimenzija…

Od disleksije i njenih ostalih formi: disgrafije, diskaluklije, poremećaja pažnje i hiperaktivnosti, prema podacima Međunarodnog udruženja za disleksiju, pati više od dvadeset odsto čovječanstva.

Otkriće Dara disleksije je revolucionarno, jer pruža dubinski uvid u ljudsku prirodu i omogućava nam da razumemo i riješimo probleme djece sa disleksičnim simtomima, šo do sada nije bilo moguće.

Knjiga ,,Dar Disleksije je knjiga za svakog učitelja, nastavnika, psihologa, roditelja, da budu u stanju da riješe problem djece i omoguće talentu da se stalno razvija.

Smatram da je ovo sazananje potrebno svakom čovjeku, a neophodno ljudima koji rade u obrazovnim institucijama.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!