cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Razvijte svoj mozak – Džo Dispenca

Originalna cena je bila: 1,485.00 RSD.Trenutna cena je: 1,202.30 RSD. Sa PDV-om

Autor: Džo Dispenca
ISBN: 9788660357085
Godina izdanja: 2020
Broj strana: 420
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 23 cm

Izdavač: Harmonija

Nema na zalihama

Doktor Džo Dispenca decenijama proučava ljudski um – kako on funkcioniše, kako skladišti informacije i zašto neprekidno istrajava na istim obrascima ponašanja. U čuvenom filmu „Šta mi uopšte znamo?!“ počeo je da objašnjava kako se mozak razvija – učenjem novih veština, razvijanjem sposobnosti koncentracije usred haosa, čak i isceljivanjem tela i psihe.

Knjiga Razvijte svoj mozak detaljno predstavlja ove informacije i pomaže vam da preuzmete kontrolu nad svojim umom objašnjavajući kako misli mogu da izazovu hemijske reakcije usled kojih postajete zavisni od određenih obrazaca i osećanja –uključujući i one koji vas unesrećuju.

A kada znate kako te loše navike nastaju, možete ne samo da prestanete s takvim obrascima, već i da reprogramirate i razvijete svoj mozak, tako da nove, pozitivne i korisne navike mogu da preuzmu njihovo mesto. To možete odmah početi da sprovodite u delo. Vi i samo vi imate moć da promenite svoj um i da razvijete svoj mozak za bolji život – zauvek.

„Dr Džo Dispenca duboko zalazi u neobični potencijal uma. Pročitajte ovu knjigu i dobićete potrebnu inspiraciju da zauvek promenite svoj život.“

– Lin Maktagart, autorka knjige Moć osmice

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi