cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Postavite granice – Nensi Levin

Original price was: 1,045.00 RSD.Current price is: 845.90 RSD. Sa PDV-om

Autor: Nensi Levin
ISBN: 9788660358419
Godina izdanja: 2021
Broj strana: 201
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 23 cm

Izdavač: Harmonija

Nema na zalihama

Sami prelazite svoje granice. Niko drugi nije dužan da se stara o tome da vaše granice ne budu prekoračene.

Vrhunski integrativni trener životnih veština pokazuje čitaocima kako da postave zdrave granice da bi dosegli slobodu i stvorili život o kojem oduvek sanjaju, život bez neprijatnosti, prožet iskrenijim odnosima s drugima.

Doživljavate li sebe kao otirač? Prepuštate li drugima da planiraju umesto vas – da biraju film, restoran ili destinaciju za odmor? Da li vam briga o sebi zvuči kao sebičnost? Jeste li ogorčeni na druge jer osećate da ne uzimaju u obzir vaše potrebe?

Jeste li prepoznali sebe? Ako je odgovor DA, ovo je knjiga za vas!

U ovoj knjizi vrhunski trener životnih veština, motivacioni govornik i spisateljica Nensi Levin pomoći će vam da ustanovite jasne i zdrave granice. To nije lako jer pretpostavljamo da će nas postavljanje granica dovesti do konflikta. Nažalost, ako izbegavamo sukobe i postavljanje granica, biramo dugoročno nezadovoljstvo, umesto kratkotrajne neprijatnosti.

Čak će i čitaoci koji se užasavaju konflikta i najviše ugađaju drugima u ovoj knjizi pronaći vežbe i praktične alate za sticanje novih navika. Naučićete da prepoznate i popišete svoje granice, posmatrajući ih iz drugačije perspektive. Osmislićete piramidu granica, a zatim ćete odrediti svoju osnovnu granicu i osposobiti sebe da odlučno kažete NE. Kao vaš vodič i neprekidna podrška, Nensi Levin će vam pokazati kako da prikupite hrabrost i živite životom majstora za postavljanje granica.

„Rad na ovoj knjizi promenio mi je život. Ako ste i vi godinama izbegavali da postavite granice – promeniće i vama!“, Nensi Levin.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi