cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Nauka o uspešnoj prodaji Napoleona Hila – Mirjana Ivanji

Original price was: 814.00 RSD.Current price is: 658.90 RSD. Sa PDV-om

Autor: Mirjana Ivanji
ISBN: 9788660358303
Godina izdanja: 2021
Broj strana: 124
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 21 cm

Izdavač: Publik Praktikum

Nema na zalihama

Sposobnost da vršite uticaj na druge, a da ih pritom ne iritirate, najprofitabilnija je veština poznata ljudskoj vrsti.

Mnogi sledbenici Napoleona Hila često zanemare činjenicu da on nije bio samo nadareni pisac i govornik već i čovek koji je živeo od podučavanja drugih veštinama prodaje.

Hil je 1913. godine počeo da radi na Univerzitetu „Lasal” u Čikagu, što mu je donelo dragocene uvide u ono čime želi da se bavi i u čemu je dobar: u podučavanju ljudi kako da prodaju različite proizvode, usluge i, između ostalog, sebe. Ova knjiga će vam pružiti instrumente koje možete iskoristiti kako biste delotvorno „prodavali” sebe i svoje ideje.

Čitajući Hila saznaćete više o: Načelima praktične psihologije koja se primenjuju u uspešnim pregovorima; strategijama profesionalnog umeća prodaje; osobinama koje profesionalni prodavac mora da razvije; autosugestiji – prvom koraku u ovladavanju veštinom prodaje; tajnama vrhunskog uma; koncentraciji, iInicijativi i vođstvu.

Takođe ćete naučiti da pažljivo osmislite promociju koja vodi do uspeha, okarakterišete potencijalnog kupca i njegovo mišljenje, i kako da zaključite prodaju.

Sposobnost uticanja na druge je najvažnije umeće prodaje.

Nauka o uspešnoj prodaji posvećena je analizi načela pomoću kojih svako može da pregovara staloženo, bez nesuglasica i suvišnog laskanja. Pomenuta načela potiču iz životnih iskustava nekih od najuspešnijih lidera u oblasti poslovanja, privrede, finansija i obrazovanja, nadaleko poznatih u Americi u prvoj polovini prošlog veka.

Svetu su potrebni novi lideri i profesionalni prodavci koji su kreativni, energični i koji žele da budu od koristi drugima. Vi možete biti jedan od njih!

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi