cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Kako razmišljaš tako živiš – Džejms Alen

Original price was: 528.00 RSD.Current price is: 426.80 RSD. Sa PDV-om

Autor: Džejms Alen
ISBN: 9788660356583
Godina izdanja: 2019
Broj strana: 94
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 20 cm

Izdavač: Harmonija

Nema na zalihama

Godine 1904. malo poznati Englez po imenu Džejms Alen napisao je knjižicu pod nazivom Misliš, stvaraš (As a Man Thinketh). Sto godina kasnije, to štivo postalo je klasik delâ o samorazvoju. Autor i urednik izdavačke kuće New World Library, Mark Alen, osavremenio je ovaj bezvremeni dragulj, preinačio arhaični jezik i ispolirao autorovu poruku kako bi naglasio univerzalne principe originalne knjige.

Poruka Džejmsa Alena sada, sa delom „Kako razmišljaš, tako živiš“, pronalazi put do potpuno nove generacije čitalaca. Velike istine jednostavno i lako se izražavaju, a njegovo shvatanje samorazvoja upravo je takvo: lična snaga leži u umu.

Kad se jednom probudi, ne postoje granice koje pojedinac ne može zamisliti i potom ih ostvariti pomoću snage misli. Autor duboko prodire u suštinski odnos razmišljanja pojedinca i njegovog karaktera, životnih okolnosti, fizičkog zdravlja, životnog cilja, postignuća i ličnog spokojstva. Kako razmišljaš tako živiš predstavlja pristupačan, a ipak moćni podsetnik da „sve što postižemo i sve što ne uspemo da postignemo jeste direktan rezultat naših vlastitih misli”.

Mi smo gospodari svoje sudbine.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi